2777
2789
عنوان

زندایی بی ادب وبی تربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 32 پست
اصلا با این ا ما دهن به دهن نزار وقتی همینجوری روش شده همچین حرفی بزنه ببین تو دعوا چی میگه باش اصن ...

والا به خدامن اصلا خونشون نمیرم اونا شهرستانن من تهران 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم با همچین ادمی قطع ارتباط کنید و کم توجهی کنید  هرجا اومد شما بودید پاشید برید یا جایی ا ...

هرروز پامیشه تاتهران میاد بختک من اصلا باهاش سرو کارندارم 

زن دایی ها و عروس خاله منم سلیطن. یبار یکی از بدن من تعریف کرد ج ر داشتن میدادن خودشون رو از فردا هر جا میشستن می‌گفتن این ب ا س ن نداره. یا از ب ا س ن گنده دختراشون تعریف می کردن. چقدر زشت واقعا.🤮 خب به تو چه. ما هم باید می‌گفتیم تو داری یه خیک کامیون بستی خوبه. بیشعور.

ما یه بار یکی گف فلانی قوزک پاش خیلی خوبه شوخی نه ها خیلی جدی چقد بدم میاد

حالا باز تعریف کنه و جای حساسی نباشه و تو جمع مردا نباشه اوکی. بعضیا از حسادت رو مردم عیب میزارن. این بده.

حالا باز تعریف کنه و جای حساسی نباشه و تو جمع مردا نباشه اوکی. بعضیا از حسادت رو مردم عیب میزارن. ای ...

اره از اون لحاظ چون تعریف بوده اشکال نداره ولی اخه فک نمیکردم به قوزک پا دقت شه اولش فک کردم شوخیه

زن دایی ها و عروس خاله منم سلیطن. یبار یکی از بدن من تعریف کرد ج ر داشتن میدادن خودشون رو از فردا هر ...

خیلی بدحرف میزنه کلا خیلی توزندگی من وشوهرم سرک میکشه 

هرروز پامیشه تاتهران میاد بختک من اصلا باهاش سرو کارندارم 

هر وقت اومد بگو ببخشید نیستیم 

خونه مادرشوهرت هم رفت شما نرید و با مادرشوهرت هماهنگ کن پرسید بگه بچه ها نیستن کار داشتن اینطوری بگه 

اره از اون لحاظ چون تعریف بوده اشکال نداره ولی اخه فک نمیکردم به قوزک پا دقت شه اولش فک کردم شوخیه

دقت می کنن لابد که میرن عمل هم میکنن. منم فکرش رو نمی‌کردم قبلاً تا دیدم یه نفر ساکشن کرده و زخم شده.

آره به خدا دوست ندارم اصلاببینمش هیچوقتتتت

و چون قراره قطع ارتباط کنی اصلا ناراحت و نگران نباش بهشون بر میخوره بزار بخوره و زودتر تموم شه و هعی بپیچونشون بگو نیستیم و گرفتاریم و کار داریم خودش میفهمه دیگه