2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطاری برای جای جوش کاری نمیتونه بکنه که

بعدشم جلساتت رو مرتب رفتی؟؟ اگ اره پس چرا ول کردی؟

3 جلسه که برا همه کافی نیست ممکنه به یکی بگن شیش جلسه بیا

بعدم من از هرکی شنیدم رفته میکرو گفته پوست ریزی میکردم هربار

اگه پوستت ترک برمیداشت و میریخت باید صاف میشد کم کم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت

لطفا من رو هم لایک کن 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
عزیزم من مشاوره پوست و مو هستم خواستی بیا بهت یه پک بدم آز شر جای جوشت خلاص شو چاره ش یه کرم ترمیم ک ...

کدوم شهری.چیجوری تضمین میدی که پوستم صاف شه..من خسته شدم ازبس هزینه کردم وخوب نشدم. 

من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت

میشه لطفا اسم کرم رو بگید. منم همین مشکل  رو دارم 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
عزیزم من مشاوره پوست و مو هستم خواستی بیا بهت یه پک بدم آز شر جای جوشت خلاص شو چاره ش یه کرم ترمیم ک ...

اسم کرم ترمیم کنندتون چیه؟میخام راجبش تحقیق کنم اگه خوب بود بگم بدی

عطاری برای جای جوش کاری نمیتونه بکنه که بعدشم جلساتت رو مرتب رفتی؟؟ اگ اره پس چرا ول کردی؟ 3 جلسه ...

چون دیدم اصلاتاثیرنداشت حتی یکم.منم ول کردم.نه اصلا پوست ریزی نکرد ترکم برنداشت

چون دیدم اصلاتاثیرنداشت حتی یکم.منم ول کردم.نه اصلا پوست ریزی نکرد ترکم برنداشت

بنظرم باید جلسات رو ادامه میدادی 

الان اینجا همه دارن محصولات خودشونو تبلیغ میکنن درحالی که رایج ترین روش واسه از بین رفتن اسکار لیزر و میکرونیدلینگ و سابسیژن هستش 

میگن باید مرتب جلسات رو بری و تا اخر ادامه بدی 

حالا باز نمیدونم ولی منم میخوام برم منتظرم جوشای صورتم خوب بشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم