atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 عنوان عزیزان جای جوشام گودشده.هرجارفتم خوب نشدم دنباله یه دکترفوق العاده میگردم ک پوستموصاف کنه 1586 بازدید | 98 پست بچها من هفت سالیه ک دیگه جوش نمیزنم ولی جاهاش خیلی گود شده..همه ی عطاریها رورفتم خوب نشدم.سه جلسه هم لیزر co2 انجام دادم وسه جلسه میکرو اصلا خوب نشدم..تواصفهان دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم.اخه پول دکترو به بدبختی جور کردم.میترسم برم هزینه کنم مث همیشه.بازنتیجه نگیرم 1400/09/01 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10452 من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت
_بهشت_ عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 2599 عزیزم میشه بگی چیکار کردی دیگه جوش نزدی؟؟ 9سااااله جوش میزنم پوستم داغونه.. داغون. هزار تا دکتر رفتم. این سری دیگه رفتم دکتر غدد. باید باز ازمایش بدم
pegah79 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 7115 عزیزم درمان باید ترکیبی باشه تا اثر داشته باشه من از دکترم پرسیدم گفت یه درمان تنها اثر نداره آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
صدف75 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 12346 عزیزم میشه بگی چیکار کردی دیگه جوش نزدی؟؟ 9سااااله جوش میزنم پوستم داغونه.. داغون. هزار تا دک ... جواب داد لایکم کن لطفا ❤️
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت گودی جای جوشاتو پر کرده؟؟فرورفتگی جوشات مال چندسال پیشه؟اخه میگن اگه تازه باشه زودپر میشه ولی مال من کهنس.بلدنیستم تگت کنم عزیزم میشه توهمین تاپیک عکس بزاری صبح؟
روشای_مامان عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2232 دکتر احسانی دکتر پوسته عالیه ، داروهاش گرونه ولی خیلیا رفتن جواب گرفتن ، من هیچوقت نمیتونم بد باشم، من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤
darya1111 عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 688 عزیزم من مشاوره پوست و مو هستم خواستی بیا بهت یه پک بدم آز شر جای جوشت خلاص شو چاره ش یه کرم ترمیم کننده و روغن آرگان اصل هست تضمینی میدم
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10452 گودی جای جوشاتو پر کرده؟؟فرورفتگی جوشات مال چندسال پیشه؟اخه میگن اگه تازه باشه زودپر میشه ولی مال من ... باشه میزارم برا حدود ۱۰ یا ۱۲ سال پیشه گودی هاآره خیلی بهتر شده حالا حدود ۲ هفته است استفاده میکنم
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10452 عزیزم میشه بگی چیکار کردی دیگه جوش نزدی؟؟ 9سااااله جوش میزنم پوستم داغونه.. داغون. هزار تا دک ... یا از کبدته یا از تخمدان هات
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 عزیزم میشه بگی چیکار کردی دیگه جوش نزدی؟؟ 9سااااله جوش میزنم پوستم داغونه.. داغون. هزار تا دک ... اره اجی..من سه جلسه زالو انداختم رو صورتم معجزع کرد..جوشام هی کم شد تااینکه قط شد.هرسری ۷تازالومینداخت رو لپم وپیشونیم اصلنم درد نداره..بعد تا۷ساعت ازجاش خون میاد.ولی بدنت حال میادا..جوش دیگه نمیزنی اگع خوب نشدی ادامه بده..من سرکه انگبین هم ازعطاری گرفتم خوردم گف کبدت پاکسازی میشه جوش نمیزنی..ولی بنظرم بیشتر مال زالو بود
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15550 من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت میشه عکس گزاشتی لایکم کنی دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
atefe___ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1118 باشه میزارم برا حدود ۱۰ یا ۱۲ سال پیشه گودی ها آره خیلی بهتر شده حالا حدود ۲ هفته است استفاده میکنم ... خیلی ممنون عزیزم.لطف میکنی.اگه جای جوش شمارو پر کرده حتما مال منم پرمیکنه..