2777
2789

بچها من هفت سالیه ک دیگه جوش نمیزنم ولی جاهاش خیلی گود شده..همه ی عطاریها رورفتم خوب نشدم.سه جلسه هم لیزر co2 انجام دادم وسه جلسه میکرو اصلا خوب نشدم..تواصفهان دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم.اخه پول دکترو به بدبختی جور کردم.میترسم برم هزینه کنم مث همیشه.بازنتیجه نگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت

گودی جای جوشاتو پر کرده؟؟فرورفتگی جوشات مال چندسال پیشه؟اخه میگن اگه تازه باشه زودپر میشه ولی مال من کهنس.بلدنیستم تگت کنم عزیزم میشه توهمین تاپیک عکس بزاری صبح؟

گودی جای جوشاتو پر کرده؟؟فرورفتگی جوشات مال چندسال پیشه؟اخه میگن اگه تازه باشه زودپر میشه ولی مال من ...

باشه میزارم برا حدود ۱۰ یا ۱۲ سال پیشه گودی ها

آره خیلی بهتر شده حالا حدود ۲ هفته است استفاده میکنم 

عزیزم میشه بگی چیکار کردی دیگه جوش نزدی؟؟ 9سااااله جوش میزنم پوستم داغونه.. داغون.  هزار تا دک ...

اره اجی..من سه جلسه زالو انداختم رو صورتم معجزع کرد..جوشام هی کم شد تااینکه قط شد.هرسری ۷تازالومینداخت رو لپم وپیشونیم اصلنم درد نداره..بعد تا۷ساعت ازجاش خون میاد.ولی بدنت حال میادا..جوش دیگه نمیزنی اگع خوب نشدی ادامه بده..من سرکه انگبین هم ازعطاری گرفتم خوردم گف کبدت پاکسازی میشه جوش نمیزنی..ولی بنظرم بیشتر مال زالو بود

من یه کرم گرفتم کرم منافذ خیلی بهتر کرده گودی جوش ها را خاستی صبح تگم کن عکس میدم بهت

میشه عکس گزاشتی لایکم کنی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
باشه میزارم برا حدود ۱۰ یا ۱۲ سال پیشه گودی ها آره خیلی بهتر شده حالا حدود ۲ هفته است استفاده میکنم ...

خیلی ممنون عزیزم.لطف میکنی.اگه جای جوش شمارو پر کرده حتما مال منم پرمیکنه..