2777
2789

یکی از اشناهامون که واس داداشم درنظرش داشتیم و خیلی تازگیا رفت آمد میکردیم. چن وقت پیش که تنها بودیم دلم گرفته بود کلی دردو دل کردم از شوهرم و قهراش و هوس باز بودنش گفتم اونم کلی حرف از گذشتش زد بهش.بعد داداشم یه رل داره که خیلی دوسش داره کات کرده بودن دختره فهمیده بود میخایم لریم خاستگاری واس این اینستای دخترورو گیر اورده بود خراب کرده بود قضیه رو.این دختره هم از حرصش کلی پشت سرمون حرف زده بود هرچی گفته بودم به این گفته بود🥺😭😭😭بنظرتون جای دیگم میگ؟؟؟ داداش بیچارش تو ۱۸سالگی خودکشی کرده ارواح خاک اونو قسم خورد حرفا بینمون میمونه🥲

راز دل هرگز نگو با محرمت چونکه محرم محرمش نامحرم است 🥴😒🗡️

خودشم کلی چیز گفته ولی بخدا ی کلمه اگه جایی بگم😔میترسم شوهرم بفهمه فقط خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ که منم چقد اعتماد کردم و چقد چوبشو خوردم به خودم قول دادم هیچ وقت دیگه به کسی اعتماد نکنم 

بنظرم بهش پیام بده بگو من بهت اعتماد کردم عاخه چرا این کارو کردی 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
نفهمیدم چی شد ولی ب روی اون دهن لق بیار

میخام بیارم میترسم قضیه بزرگ بشه شوهرم بفهمه😔

آخ که منم چقد اعتماد کردم و چقد چوبشو خوردم به خودم قول دادم هیچ وقت دیگه به کسی اعتماد نکنم  ...

مامانم میگه نده دختره میگوزه ام ب مامانش میگه فردا بزرگ میشه قضیه🥺

میخام بیارم میترسم قضیه بزرگ بشه شوهرم بفهمه😔

ن که جنجال کنی

فقط با متانت بگی اونم ن با پیام ک برات مدرک بشه

رو در رو ...

اگه هم شوهرت چیزی فهمید خدای نکرده

بزن زیرش حاشا کن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
آخ که منم چقد اعتماد کردم و چقد چوبشو خوردم به خودم قول دادم هیچ وقت دیگه به کسی اعتماد نکنم  ...

دیگه منم از این تاریخ ب بعد غلططط کنم ب کسی چیزی بگم😔فردا تولدمم هست ایشالله خدا بهم عقل بده 🥺🥺

ن که جنجال کنی فقط با متانت بگی اونم ن با پیام ک برات مدرک بشه رو در رو ... اگه هم شوهرت چیزی فهم ...

اره منم میگم رو در رو دیدم بگم ی موقع پیاممو شات نگیره😔یکمم خوبه همه میدونن زیاد حرف درست میکنن وگرنه بگا بودم

اره منم میگم رو در رو دیدم بگم ی موقع پیاممو شات نگیره😔یکمم خوبه همه میدونن زیاد حرف درست میکنن وگر ...

ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد دیگه هیچ وقت پیش آشنا درد و دل نکن

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد دیگه هیچ وقت پیش آشنا درد و دل نکن

دیگه از امروز بیخود کنم با کسی دردو دل کنم تو اشنا و اینا.دارم اتیش میگیرم ی چیزاییم اضاف کرده ک من نکردم پیشش بودم ولی من کاری نکردم😑

خودشم کلی چیز گفته ولی بخدا ی کلمه اگه جایی بگم😔میترسم شوهرم بفهمه فقط خیلی ناراحتم

عزیزم بالاخره ۱جا باید یاد میگرفتی نباید به کسی رازتو بگی 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️