2777
2789

توروخدا بگید چیکار کنم کلی فیلم شخصی و خانوادگی توش بوده الان بالا نمی آد ببرم موبایل فروشی ها میتونن تمام فیلم هام رو برگردوننن؟اونجا بمونم کارشون تموم میشه فیلمای خانوادگیمون رو برندارنننن😭😭😭بچه ها توروخدا اگه کسی و میشناسید بگید بحث 15 16 سال خاطره اس توی اون هارد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا نمیاد یا فیلما پاک شده

میگه فرمت کن 

اول تو کامپیوتر اینجوری شد ترسیدم جدا کردم 

گذاشتم لبتاپ گفت نمیتونه بخونه اسمش اینا در دسترس نیست 

تو تلویزیونم که اصلا نشون نداد دارم دیوونه میشم اینا چین ان به خدا 

قبلنا چاپ میکردن بهتر بوددد😭

ای بابا اگه ب هاردم نشه اعتماد کرد ادم چیکار کنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
میگه فرمت کن  اول تو کامپیوتر اینجوری شد ترسیدم جدا کردم  گذاشتم لبتاپ گفت نمیتونه بخونه ...

نترس این هنوز اطلاعات روشه میشه برگردوند ، احتمالا زدیدش به یه دستگاه جدید فرمتش عوض شده 

ببرین مغازه بدین میترسم بگم دستش بزنین همه چیش بپره 

درود بر مادر شوهر 
برای ماهم سوخت ولی میتونیم اطلاعاتشو خالی کنیم ، هنوز اقدام نکردیم ولی خب شدنیه.‌.حالا بستگی داره بر ...

برای ما نزدیک 900 گیگ اطلاعات داشت 

یعنی قشنگ من نابود میشم بفهمم پاک شده همه چی 

میترسم به کسی بدم کلی فیلم خانوادگی توش هست 

مرررسی عزیز دلم💙یعنی ممکنه به دیوایس اونا وصل شه کلا همه چی بپره؟

چیزی نمیپره ، هر دستگاهی یه فرمت متفاوتی داره بعضی از هاردا مخصوصا قدیمی ها قابلیت این ک هم به گوشی بزن هم به رو ندارن و باید یه فرمت کلی براشون انتخاب کنی ( حتی هاردهای جدیدم برای یه سری فایل فقط یه فرمتو جواب میدن 

حالا وقتی شما هاردو زدی مثلا به کنسول بازی و روی اون کار کردی ( برای کنسول حتی اگ وقتی سیستم روشنه از برق بکشی فرمت میپره و باز دوباره باید دستکاریش کنی) دیگه نمی تونید مستقیم برش دارید بزنید به تلویزیون 

از اونجا میگید نیاز به فرمت داره این حالت تنها حالت منطقیه ک به ذهنم میرسه ( شایدم بدسکتور باشه ک خدا نکنه 

درود بر مادر شوهر 
چیزی نمیپره ، هر دستگاهی یه فرمت متفاوتی داره بعضی از هاردا مخصوصا قدیمی ها قابلیت این ک هم به گوشی ...

پیامم قاطی شد اولش خلاصش اینه نگران نباشید 😂

درود بر مادر شوهر