2777
2789
عنوان

چجوری وزن کم کنم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

من 7ماهه دارم باخودم کلنجار میرم ولی نمیتونستم شروع کنم یک هفته س اساسی شروع کردم و به ورزش و رعایت کالری ها 

کالری هر غذارو که بدونی و یک خانوم اگه کالری روزانه ش از 1300 کمتر باشع لاغر میکنه به تدریج حالا اگه ورزش هم بکنه که چه بهتر ازونجاهم کالری میسوزونه و میتونه بیشتر از 1300 تا بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۸🤦🏻‍♀️ قد۱۵۶

اینو بهت میگم ولی عوارضش پای خودت😂 صبحا ناشتا یه حبه سیر قورت بده البته تکه تکه اش کن یجوری دل و رودتو بهم میزند ک هیچی دیگه نمیخوری

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه
من همه چی میخوردم ولی کم، ناهار و شام گرسنه از میز بلند میشدم. البته خب بستنی و بیسکوییت رو خیلی کمت ...

ایول😍 همش ۶۷بودی یا مدت کوتاه؟ من خیلی ساله ۷۲به پایین ندیدم وزنمو🤦🏻‍♀️

آخه پول کجا هست فقط سینه مرغ پخته بخورم مثلا🤦🏻‍♀️ 

ن همه چی بخور کم بخو 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من 7ماهه دارم باخودم کلنجار میرم ولی نمیتونستم شروع کنم یک هفته س اساسی شروع کردم و به ورزش و رعایت ...

منم یکی دوساله هی میخوام یمدت کالری شماری کردم اما نتونستم جلو خودمو بگیرم بعضی روزا۱۵۰۰تا میخوردم🤦🏻‍♀️

ایول😍 همش ۶۷بودی یا مدت کوتاه؟ من خیلی ساله ۷۲به پایین ندیدم وزنمو🤦🏻‍♀️

🤩

دو سال ۶۳،۶۴ بودم به زور تلاش میکردم بالا نره

یک هفته رفتم مسافرت از ۶۴ شدم ۶۷🤣

وقتی ۶۳ بودم خیلیییییی سخت بود حتی یک کیلو کم کنم

ولی افتادم رو غلطک😁

۵۷ که شدم ثابت موند باز کلی سختی کشیدم کم کنم

ولی یه توصیه دوستانه😅 یه وزن منظقی در نظر بگیره ادم بهتره

من ۵۱ شدم خیلی ناراضیم میخوام ۵۷ بشم به سختی میره بالا

قدم ۱۶۶

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
تا میتونی برو پیاده روی صبح ناشتا شبم از نه به بعد دیگه چیزی نخور قند و سس و تنقلات رو کلا حذف کن اب ...

خیلی تنبل شدم😑تا۹،۱۰میخوابم😕خودموول کردم یمدت که میخوام لاغرشم ارادم ضعیفه بعدش میبینم ۲کیلواضافه ترشدم🤦🏻‍♀️

🤩 دو سال ۶۳،۶۴ بودم به زور تلاش میکردم بالا نره یک هفته رفتم مسافرت از ۶۴ شدم ۶۷🤣 وقتی ۶۳ بودم ...

پس یعنی امیدی هست منم یه روزی رو غلطک بیفتم؟🥺 یکم میگی از نوع مصرف غذاهات یا ورزشت ممنونم میشم