2777
2789

امسال یه رشته ای که دوست داشتم (روانشناسی)  قبول شدم ولی الان که جدی تر به ایندش نگاه میکنم خیلی میترسم یجورایی انگیزه درس خوندن به خاطر همین دیگه ندارم خیلیا تو دلمو خالی کردن که این رشته توش کار نیستو باید خیلی تلاش کنی از یه طرفم از این میترسم از یه طرفم چون مربوط به زندگی مردمه میترسم نتونم اونجوری که باید باشم ،باشم شما راه کاری برای من ندارید که یکم انگیزه بگیرم 

عزیزم به حرف بقیه گوش نکن فقط برو دنبال هدف و علاقت الان به پزشکام میگن بیکار میشین پزشکی اشباع شده😐همش الکیه اتفاقا من کسایی رو میشناسم روانشناسی ازاد خوندن و الان خیلی موفقن

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا الان خیلی بازارش زیاده. چون فرهنگ استفاده از مشاور بیشتر جا افتاده . فقط به غیر از درس باید مطالعه آزاد هم داشته باشی. و اینکه تو هرررررررر زمینه ای باید تلتش کرد که موفق شد.یه پزشک هم تلاش نکنه موفق نمیشه

عزیزم تو ایران به جز رشته پزشکی هیچ رشته ای بازار کار نداره مگه اینکه پارتی داشته باشی تمام

خیلی دوست دارم در اینده کار کانم خیلیم اشتیاق داشتم ولی الان با این وضعیت که همه میگن کار نیس واقعا اعصابم خورد شده حتی حس درس خوندنم ندارم

خیلی دوست دارم در اینده کار کانم خیلیم اشتیاق داشتم ولی الان با این وضعیت که همه میگن کار نیس واقعا ...

اگه واسه کار درس میخونی کلا درس نخون الان با درس به کار نمیرسی 

اتفاقا الان خیلی بازارش زیاده. چون فرهنگ استفاده از مشاور بیشتر جا افتاده . فقط به غیر از درس باید م ...

اینم هست باید تلاش کرد ولی میترسم تلاش بکنم ولی تهش هیچی نشم

اینم هست باید تلاش کرد ولی میترسم تلاش بکنم ولی تهش هیچی نشم

تلاشتو بکن عزیزم حتما موفق میشی

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس