2777
2789
عنوان

جنين اهدايي يا به سرپرستي گرفتن يك فرزند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 33 پست
مرسي از همه هنوز نه با جنين اهدايي كنار اومدم نه با سرپرست گرفتن  ميدونم هركدوم باشه با عشق ب ...

من بودم سرپرستی قبول میکردم یعنی خودم تو این فکر هستم گور بابای حرف مردم شاید من و اون بچه دوای درد همدیگه باشیم من هنوزامید دارم ک خودم بتونم باردار شم وگرنه اسم هم نوشتم بهزیستی

من بودم سرپرستی قبول میکردم یعنی خودم تو این فکر هستم گور بابای حرف مردم شاید من و اون بچه دوای درد ...

توي سايت اسم نوشتيد ؟

نبايد بريم مركز اعلام كنيم؟

همين كافيه كه ثبت نام تو سايت باشه و اينكه نميدونيد كي تماس ميگيرن براي پرونده

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا از جنين هاي اهداييم مونده 

احتمالا اون رو انتقال بدم

ماه پيش هم براي بهزيستي ثبت نام كردم ولي منتظرم اگه جنين نشد برم بهزيستي ببينم حضوري بهتر پيگيري نميكنن

ولي خودم ديگه دلم با بهزيستي هست☺️ولي ديگه همسرم ميگه اول اون اگه خدا نخواست بهزيستي و اين مساله اي هست كه بايد هر دو به تفاهم رسيده باشيم