2777
2789
عنوان

جنين اهدايي يا به سرپرستي گرفتن يك فرزند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه آتیسم دارم. یه خانمی بود که با آی وی اف صاحب یک بچه آتیسم شده بود. دیگه میترسید انتقال دیگه ای بده. مرکز ناباروری گفته بود اگه نمیخوایش اهدا کن. دکتر بهش گفته بود تو حق این کارو نداری. عزیزم بچه گرفتن حداقل ثواب داره جنین اهدایی که خوب درنیاد میخوای چه کنی

من خودم بچه آتیسم دارم. یه خانمی بود که با آی وی اف صاحب یک بچه آتیسم شده بود. دیگه میترسید انتقال د ...

وای واقعا عزیزم  ینی ممکن  همچین  اتفافی  بیفته  اخه  ی نفر میخاد بگیر من بش بگم ؟؟؟

من خودم بچه آتیسم دارم. یه خانمی بود که با آی وی اف صاحب یک بچه آتیسم شده بود. دیگه میترسید انتقال د ...

ببخشید  عزیزم ازدواج  شما فامیلی بود؟؟؟

اخه  دختر خاله من با شوهرش  غریبه بودن  بچشون  اوتیسم داره  همین میپرسم

وای واقعا عزیزم  ینی ممکن  همچین  اتفافی  بیفته  اخه  ی نفر میخاد بگیر ...

بله. و به نظر من مصیبت بزرگیه. چرا ما به حکمت خدا باور نداریم. اگه صلاحمون بود خودمون بچه دار می‌شدیم. این خانم دکتر بچش گفته بود اگر یه بچه آتیسم گیر خونواده بیاد تو جنایتکاری. 

بله. و به نظر من مصیبت بزرگیه. چرا ما به حکمت خدا باور نداریم. اگه صلاحمون بود خودمون بچه دار می‌شدی ...

وای واقعا خیلی دردناکه ک جنین اهدای  بگیر اوق  باز بچه ات مریض  باشه واقعا خدا صبرش بده. من خودم همه چیو سپردم  خدا

وای واقعا خیلی دردناکه ک جنین اهدای  بگیر اوق  باز بچه ات مریض  باشه واقعا خدا صبرش ب ...

بله. باید باور کنیم خدا صلاحمونو از خودمون بهتر می‌دونه. فقط آتیسم نیست. خیلی از معلولیتها قابل تشخیص نیستند. 

مرسي از همه

هنوز نه با جنين اهدايي كنار اومدم نه با سرپرست گرفتن 

ميدونم هركدوم باشه با عشق بچه رو در اغوش ميگيرم

دعا كنيد برام

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو