2777
2789
عنوان

اونایی ک سالها مشکل گوارش دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 28 پست
فکر کنم باید دکترمو عوض کنم فقط چسپیده ب اندو من چن سال پیش ۲بار اندو شدم  نمیفهمه اصلا دکترا ...

منم دو بار اندو شدم .هیچی نیست میگن برو.بابا یابو پس من چرا معدم ناراحته .چرا هر چی میخورم سنگ میشه تو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب اسلامی هم رفتم  خدایی دیگه ب بنبست رسیدیم

طب سنتی و طب اسلامی فکر کنم متفاوت باشه ...

من مشکل گوارشم خیلی شدید بود ...خوب شدم ..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

غذای خام به هیچ عنوان نخور 

گوجه ی خام    مخصوصا کلم و‌کاهو  ....

حتی میوه ها رو هم بپز بخور مثلا سیب کمپوت کن بخور 

و اینکه صبحا یه لیوان چایی گرم با چند پر نعنا و شب ها یه لیوان دیگه چایی و نعنا گرم بخور 

یه ماه انجام بده مثل معجزه میمونه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره چیزای خاص نمیخورم ن نوشابه ن اب قبل و بعد تندی  چی نخورم؟

مشکل رفلاکس معدم هنوز که هنوزه یه دکتر نتونسته خوب کنه 😐😐😐یعنی هی از این دکتر به اون دکتر میرفتم .دیگه خسته شدم ول کردم

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
من چی بگم که الان حامله هم هستم امروز حس میکردم دااارممم میترکم یه ساعت میشینم تو دستشویی تا یکم.... ...

اره تو بارداری ک افتضاحه البتع مشکل گوارش و یبوست تو بارداری خیلیا هس باید تحمل کرد تا تموم شد کاش مال منم زمان داشت 

لایک نکن خیرشو ببینی
مشکل رفلاکس معدم هنوز که هنوزه یه دکتر نتونسته خوب کنه 😐😐😐یعنی هی از این دکتر به اون دکتر میرفتم ...

وایییی رفلاکس خیییلی بده اگ رفلاکس خوب بشه دیگه معد و رودمم خوب میشه همین رفلاکس لعنتیه ک هیچی نمیتونی بخوری

لایک نکن خیرشو ببینی