زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 عنوان اونایی ک سالها مشکل گوارش دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 28 پست سلام دوستای عزیزانشاالله ک درد نبینینواقعا مشکلات گوارشی خیییلی بده ادم بی حال و بیحوصله الان دل و رودم یه جورینن اینکه درد کنه نه!اما یجوریه حالت پری دارمهم معد هم رودهام میگم چرا دکترای گوارش نمیتونن مریضاشون رو مداوا کنن ؟! لایک نکن خیرشو ببینی 1400/08/30 | 20:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایکل۹۹ عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 6279 فکر کنم باید دکترمو عوض کنم فقط چسپیده ب اندو من چن سال پیش ۲بار اندو شدم نمیفهمه اصلا دکترا ... منم دو بار اندو شدم .هیچی نیست میگن برو.بابا یابو پس من چرا معدم ناراحته .چرا هر چی میخورم سنگ میشه تو دلم
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 برای کار کردن شکم قرص سی لاکس بگیرید و هفته ای یدونه بخورید .کاملا گیاهیه خوردم بی فایدس لایک نکن خیرشو ببینی
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 این دارو واسه گلو و گوارش و.... همه چی حتی کرونا خیلی خوبه، هرروز 1 قاشق چایخوری بارهنگ (ازعطاری بخر ... اخه عرق نعنا بهم نمیسازه بدتر اسید معدمو میجوشونه لایک نکن خیرشو ببینی
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 من فکر میکنم تو این زمینه ،طب سنتی و مزاج شناسی ،بهتر نتیجه میده برای من جواب داده و حر ... طب اسلامی هم رفتم خدایی دیگه ب بنبست رسیدیم لایک نکن خیرشو ببینی
مایکل۹۹ عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 6279 عرق شیرین بیان خوبه .نمیذاره زخم شه .و نیمساعت قبل صبحانه پنتوپرازول ۴۰ بخورید
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35198 طب اسلامی هم رفتم خدایی دیگه ب بنبست رسیدیم طب سنتی و طب اسلامی فکر کنم متفاوت باشه ...من مشکل گوارشم خیلی شدید بود ...خوب شدم .. دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
کنکوری1400 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 1878 من چی بگم که الان حامله هم هستم امروز حس میکردم دااارممم میترکم یه ساعت میشینم تو دستشویی تا یکم....
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 22630 غذای خام به هیچ عنوان نخور گوجه ی خام مخصوصا کلم وکاهو ....حتی میوه ها رو هم بپز بخور مثلا سیب کمپوت کن بخور و اینکه صبحا یه لیوان چایی گرم با چند پر نعنا و شب ها یه لیوان دیگه چایی و نعنا گرم بخور یه ماه انجام بده مثل معجزه میمونه من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اتوسا۷۷ عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 4623 اره چیزای خاص نمیخورم ن نوشابه ن اب قبل و بعد تندی چی نخورم؟ مشکل رفلاکس معدم هنوز که هنوزه یه دکتر نتونسته خوب کنه 😐😐😐یعنی هی از این دکتر به اون دکتر میرفتم .دیگه خسته شدم ول کردم متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
baran861 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 914 اخه عرق نعنا بهم نمیسازه بدتر اسید معدمو میجوشونه عوضش آب بریز، آب هم میشه
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 عرق شیرین بیان خوبه .نمیذاره زخم شه . و نیمساعت قبل صبحانه پنتوپرازول ۴۰ بخورید کپسول ناشتا رو چندین ماهه میخورم هعی لایک نکن خیرشو ببینی
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 طب سنتی و طب اسلامی فکر کنم متفاوت باشه ... من مشکل گوارشم خیلی شدید بود ...خوب شدم .. نمیدونم خدایش خستم خیییییلی الان حالت بیهوشی دارم لایک نکن خیرشو ببینی
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 من چی بگم که الان حامله هم هستم امروز حس میکردم دااارممم میترکم یه ساعت میشینم تو دستشویی تا یکم.... ... اره تو بارداری ک افتضاحه البتع مشکل گوارش و یبوست تو بارداری خیلیا هس باید تحمل کرد تا تموم شد کاش مال منم زمان داشت لایک نکن خیرشو ببینی
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 8815 مشکل رفلاکس معدم هنوز که هنوزه یه دکتر نتونسته خوب کنه 😐😐😐یعنی هی از این دکتر به اون دکتر میرفتم ... وایییی رفلاکس خیییلی بده اگ رفلاکس خوب بشه دیگه معد و رودمم خوب میشه همین رفلاکس لعنتیه ک هیچی نمیتونی بخوری لایک نکن خیرشو ببینی