2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت اشتها اور باریج براش بخر تازه قیمتشو گرفتم ۳۴تومنه

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
سانستول پسرم دادم دریغ از یه ذره تغییر راسیپ و زینک ایرانی خوب بود ولی. الانم میدم

راسیپ خیلی خواب اور وضرر داره

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
اونو گرفتم نخورد 😔

واقعا؟

پس ببرش مشاور تغذیه

خیلی براش بده

راسیپ خیلی خواب اور وضرر داره

پسر من فقط روازی اول خواب الو میشد بعدش دیگه نه.

از دکترم پرسیدم گفت عوارض داشته باشع جلوی تولیدش رو میگیرن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹