2777
2789

من رشته قبلیم ازدخترایی ک فک میکردم خوبن ضربه خوردم،اما توی دانشکده جدید وقتی حضوری بودباشون بیرون میرفتم والانم درحد چت 

اما الان میبینم هم کلاسیام خیلی باهم جورشدن وخونه همدیگ میرن و عروسی همدیگ و...من ازشون فاصله گرفتم 

اینم بگم از یکی ازهمین هم کلاسیامم ضربه خوردم وهمین شدک حتی ازگروهاشونم لفت دادم،(یعنی اینک اماروشمارمومیدادبه پسرا).نمیدونم درسته فاصله گرفتنم یاچی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره دادن مگه چیه؟ الان که کلاسا همه آنلاینه گروه واتساپیو ... همه شماره همو دارن کسیم مزاحمت ایجاد نمیکنه واسه کسی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
مگه ابتداییه ک شمارتو پخش میکرده😐

ن درحدپخش ولی خب..

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
شماره دادن مگه چیه؟ الان که کلاسا همه آنلاینه گروه واتساپیو ... همه شماره همو دارن کسیم مزاحمت ایجاد ...

قبل اینک مجازی شه 

مگ چیه؟حریم خصوصی معنی نداره؟اینک پسر مزاحمت شه

چون شمارتو دادن به بقیه میگی ضربه خوردم؟

همین خیلی مشکل واسم بوجود اورد از درس خیلی عقب افتادم بخاطرش

چون شمارتو دادن به بقیه میگی ضربه خوردم؟

عکسام..

همین خیلی مشکل واسم بوجود اورد از درس خیلی عقب افتادم بخاطرش

اخی عزیزم دیگه الان دیگه همه شماره هم رو دارن اینجوریم نیست که مزاحم بشن اگرم شدن بلاک کن 

خیلی خودت رو حساس نشون نده 

اخی عزیزم دیگه الان دیگه همه شماره هم رو دارن اینجوریم نیست که مزاحم بشن اگرم شدن بلاک کن  خیل ...

خیلی اذیت کرد طرف خب توسایت نمیشه همه اش روگفت اما گفتم ک دلیلش همین شماره دادن بود وعکسای بی حجابم ک داد  ب بقیه 

قبل اینک مجازی شه  مگ چیه؟حریم خصوصی معنی نداره؟اینک پسر مزاحمت شه

پسرای دانشگاه شما خیلی ندید پدید و عقب مونده و بی جنبه بودن

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝