2777
2789

دختر من شش ماه هست.. خیلی دختر ناراحتیه و ی ذره بازی نمیکنه نمیمونه زمین یا باید بغل کنم بگردونم یا بخابونم همش نق میزنع اعمیتم نمیدی گریش شدید میشه مجبوری برش داری... بعدم با عصبانیت میخاد همه چیو ببره دهنش و تار گیا سرشیشه شیرشم گاهی بجای مکیدن با لثه هاش می‌کشه تندتند. پسرم خیلی آروم بود.. ولی دخترم زود عصبانی میشه باباش تعجب می‌کنه میگه این چشه چرا اینجور می‌کنه چون میگم نوزادی پسرم آروم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر خب

یه سری بچه ها با بقیه متفاوتن

دختر داداشه منم داعم گریه میکرد یعنی تا یک سالگی داعم گریه میکرد داعم

اصلا ساکت هم نمیشد 

رفتن دکتر گفت باید مثلا فلان رفتارو باید داشته باشی فلان چیزو فلان چیرو نباید بخوره تا بزرگ تر بشه و خوب شه

نوزاد  بی اعصاب😂😂😂

یاد بابام افتادم اینقد همیشه از ما ایراد میگیره پسرم شیش ماهه بود می‌گفت خوب تربیت نشده مشخصه!

بچت داره دندون در میاره تو این سن طبیعیه دلش بخواد همش بغلش کنی

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه داره دندون درمیاره و اذیته

حالا پسرتون ممکنه به اندازه این براش سخت نبوده 

چرا صفت میزارید رو بچه 

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت کاربری دوممه قبلی رو به دلیل مسایل امنیتی خودم ترکوندم  
بچه داره دندون درمیاره و اذیته حالا پسرتون ممکنه به اندازه این براش سخت نبوده  چرا صفت میزاری ...

ن خخخ ب شوخی میگیم بی اعصابه. آخه یجوری شده یهو یورش می‌بره ب طرف داداشش یا من موهامونو می‌کشه صورتمونو دستمونو انگار میخاد محکم ببره توی دهنش خودشم جیغ می‌کشه. ن توی کمک مادر ی ذره می مونه نه روی زمین موقع خابوندنم مقاومت می‌کنه کلی جیغ می‌کنه تا بخابه

وای عزیزم دندوناشه، ممکنه حالا حالا هم دندون در نیاره ولی لثه هاشون تا چند ماه میخاره، وسیله هایی که دهنش میزاره رو بشور امن باشه بزار بکشه لثه هاش ، همین درد دندون ناراحتش میکنه، من به پسرم ازین دندون گیرا که توش ماده ی ابی رنگ داره که بزاری تو فریزر یخ ببنده میدادم میزاشت دهنش با حرص میکشید لثه هاش، برای آرامشش هم موریک بی کلام براش بزار مثل صدای دریا، اگه تو گوشیت میریزی گوشیتو حتما بزار حالت هواپیما بهش بده، ممکنه گوشیتم بخوره ولی دیگه یه مدته نگران نباش، پسرا انرژیشون زیاده ، باهاش بازی کنید 

وای عزیزم دندوناشه، ممکنه حالا حالا هم دندون در نیاره ولی لثه هاشون تا چند ماه میخاره، وسیله هایی که ...

مال من دختره. پسرم آروم بود پنج سالشه این دخمله منو کشت.. چشم احتمالا شاید