2789
چقد کار میخای کنی من عاح  شدم باید کوتا کنم شوشو نمیزاره

کاش همسر منم یه بار در مورد من نظر میداد با تیغم بتراشم نمیگه چرا!فقط اگه خوشگل کنم یه کم حسودی میکنه میگه اینجور عین زن خرابا شدی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم.  اخه تو گوگل خوندم جرمه میترسم واسه خونوادم درد سری چیزی پیش بیاد

ثبت نشده 

شما ازدواج کردی خودکار باید از سیستم حذف میشدی ولی نشدی 

پس مشکل از اونجاست 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
یغنی در روز اصلا نمیریزه؟

نه والا خیلی هم پر پشته و بلند می‌خوام کم‌پشت تر سه خخخ مامانم پنجاه سالشه موهاش خیلی عالیه و در طول عمرش اصلا شامپو نزده ب م‌عاش فقط با صابونای ارزون  سفید تو عطاری ها دارن همیشه میگه عامل ریزش مو شامپویع خخخ

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
نه والا خیلی هم پر پشته و بلند می‌خوام کم‌پشت تر سه خخخ مامانم پنجاه سالشه موهاش خیلی عالیه و در طول ...

چه جالب اخ چطوری هیچی نمیرزه جون میگن ۵۰ تا ریزش در روز طبیعی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه جالب اخ چطوری هیچی نمیرزه جون میگن ۵۰ تا ریزش در روز طبیعی

شاید می ریزه من نمی بینم نمی‌دونم والا اطلاعیهم‌ندارم از موهام راضیم 

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
اسی تورو خدا ببخش بچه ها من ی سوال دارم توروخدا هرکی بلده بگه من ازدواج کردم بعد خواستم بیمه سل ...

جرم چيه ؟ اصلا كاري ندارن باهات . تا حالا شنيدي بگن يه زن رو به خاطر همچين جرمي دستگير كردن ؟ هيچ كاري به كارت ندارن . ازش استفاده كن . خيالت كاملا راحت . 

يه مستند نشون ميداد كه يه زن انگليسي اومده بود خاورميانه . چند تا كشور عربي سفر كرد . تو يكي از اين سفرها يه جا عروسي بود زن ها بردنش عروسي . بهش گفتن اينجا رسمه كه قبل از مراسم عروسي همه برن حموم . اينم باهاشون رفت . ميگفت من هر روز تو هتل دوش ميگرفتم . ولي وقتي با اينها رفتم حموم كيسه م كشيدن اين قدر چرك داشتم كه تازه فهميدم در تمام اين سال ها من خودمو اصلا نشستم . فقط داشتم آب تني ميكردم . اين قدر خوشش اومده بود كه ميگفت حموم يعني اين . نظافت به اين ميگن . براش سنگ پا كشيدن . بعد بردنش حنا بندون . رو دستش با حنا شكل كشيدن . وقتي داشت از اين كشور ميرفت چند تا ليف و كيسه و روشور و سنگ پا هم با خودش برد . حموم بدون كيسه اصلا حموم نيست . سختي حموم هم فقط كيسه كشيدن پشت بدنه كه دست آدم نميرسه . به جز كيسه بقيه ش حكم آب بازي و تفريح رو داره .