برادر بنده درسن ۱۷ یا۱۸ سالگی که برا استخدامی میرفت در معاینات متوجه شد که قلبش به طور مادر زاد سوراخ هست درحد نوک سوزن واشتباه ما این بود که عمل کردیم وحالا که به سنی رسیده که باید ازدواج کن از مطرح کردنش برای خانواده ی عروس میترسیم که بخاطر چیزی که هیچ مشکلی براش ایجاد نکرده همه فعالیتاشومثل سابق انجام میده نه قرصی استفاده میکنه ونه منع از چیزی هست حالا بنظرتون در زمان آشنایی مطرح کنه که عمل قلب داشته یا نه چون جای عمل روی سینش مشخصه یا نیاز به مطرح کردن نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینکه چرا نگفتین به عروس. تو مراسم خواستگاری باید تمام عیوب یا بیماریها دو طرف ذکر بشه حتی اگر معال ...
بله مادرمم همین نظر رو داره ولی میترسیم بخاطر این موضوع جواب رد بدن در حالی که تموم شده الانم جای دیگه استخدام شده و کوچکترین مشکلی بابت قلبش نداشته هرچند قبل عملم چیزی نمیفهمید یه دکتر دیگه گفت اشتباه کردید عمل کردید