2777
2789

میخوام یه مادر خوب باشم برا بچم، چه کتابی بخونم که اطلاعاتم بالا بره؟ برا اندامم و این که ترک پوستی برندارم چیکار کنم؟ هر چی میدونید بگید لطفا🥰

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عشقااا میش برای باردارشدنم دعا کنید🙏

انشالله عزیزم🥰

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اندام قرص های تقویتی رو دکتر من یه روز درمیون داد

از حموم که میومدم هم کرم ضد ترک میزدم به شکمم 

شکمم ترک نخورد

ولی به باسن و‌سینه م نزدم ترک خوردن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
واسه اندام قرص های تقویتی رو دکتر من یه روز درمیون داد از حموم که میومدم هم کرم ضد ترک میزدم به شکم ...

کرم چه مارکی میزدی؟ باید به دکتر بگیم برا قرص یا خودش میده؟ 

نمک نخور

چطور مگه؟ برا چی ضرر داره؟ 

کرم چه مارکی میزدی؟ باید به دکتر بگیم برا قرص یا خودش میده؟ 

ماه های اول هیچی قرص نمیخواد

خود دکترت میگه

اسم کرمم یادم نیست ۵ ساله پیش بوده

میخوام اینسری هیدرودرم‌بگیرم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ماه های اول هیچی قرص نمیخواد خود دکترت میگه اسم کرمم یادم نیست ۵ ساله پیش بوده میخوام اینسری هیدر ...

من تو نت خوندم از هفته ششم باید فولیک اسید حتما استفاده بشه، دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم، استرس داشتم که مشکلی پیش نیاد که قرص نمیخورم😐😁

مرسی گلم

برا ترک پکستی از چه ماهی  کرم بزنیم

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نمک نخور

من روی سیب نمک میزنم 😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ورم فسار خون و مسمومیت بارداری

چه وحشتناک😣دیگه نمیخورم😁

داروهای گیاهی ممنوع !!من اینو نمیدونستم تو هفت ماهگی اویشن برا پسرم دم کردم خودمم یه استکان خوردم دو روز بیمارستان بستری شدم درد زایمان داشتم خداروشکر دردام افتاد ولی خطرناکه