2777
2789
عنوان

اشتباه در سونو nt در ۱۸ هفتگی

4337 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من غربال اول هفته ۱۲ ام رفتم دکتر گفت ب احتمال دختر بچت ولی چیزی نخر  تا ۱۸ هفتگی صبر کن 

من ۱۸ هفتگی رفتم غربال دوم هم اول از همه گفت دختره  نی نی ام جای خوب هم رفتم تو مشهد از دکترا بنام مشهد اقای بهادری 

الان تو ۳۱ هفته ام اما چون ورم نکردم و چاق نشدم و زیاد تغییر نکردم هرکیی میبینه میگه نه پسره و ی استرس گندی بهم وارد شده حالا هفته ۲۷ ام رفتم سونو اما دیگه نپرسیدم چیه چون ازسونو  اریا بهادری مطمعن بودم 

حالا همه سیسمونیمم صورتی خریدم 

میترسم نکنه حرفابقیه درست باشه پسر باشه 

نه درسته مبارکه 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا علائم و حرفای بقیه رو ولکن هرچی سونو میگه مطمئن تره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به ورم و حرف بقیه اعتقاد داری به دکتر نه؟😶

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

تو همه سونوها جنسیت رو میزنه

برو تو برگه سونو ۲۷ ببین

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

جنسیت از  آزمایش غرباگری مشخص نمیشه‌

از سونو گرافی 

هفته ۱۲ سونوی ان تی احتمال میدن 

هفته ۱۸ سونوی آنومالی دقیق میگن

خیلی موارد نادری بوده که بخواد اشتباه بشه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

حرف بقیه رو قبول داری ولی سونو نه؟

پس چرا رفتی؟؟؟

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...