2777
2789
عنوان

درس

10 بازدید | 2 پست

سلام.

من دیپلممو بازور گرفتم اونقد پدر مادرم اینور اونور دویدن که بلخره تموم شد.

رسیدم به دانشگاه

از سال ۹۵تا الان نتونستم لیسانسو تموم کنم

اصلا انگار هیچ توانایی واس فهمیدن درس ندارم

از هم دوره ای هام بیشتر تلاش میکنم ولی نتیجه منفی میگیرم.

ازدواج کردم بچم دارم و شوهرم نمیزاشت دانشگاه برم ولی میگفتم میخام برم درس بخونم.

ولی هربار گند میزدم.

پدر مادرم چند روز پیش فهمیدن که هنوز تموم نکردم

و خیلیییی حساسن رو درس.اصلا میزان حساسیتشون قابل گفتن نیست.داشتن برا استخدامیم تلاش میکردن که گفتم هنوز مدرک نگرفتم

الان نمیدونم چیکار کنم.

خب عزیزم شاید در ی زمینه دیگه استعداد داری چرا نمیری دنبال استعداد هایی ک داری قطعا ب موفقیت بیشتری میرسی الان خودت میگی از سال 95 تا حالا نتونستم لیسانس بگیرم با اینکه خیلی تلاش میکنم تا حالا فکر کردی اگه ب جای درس در ی زمینه ای ک توش استعداد داری فعالیت میکردی ممکن بود الان چ جایگاهی داشتی

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
خب عزیزم شاید در ی زمینه دیگه استعداد داری چرا نمیری دنبال استعداد هایی ک داری قطعا ب موفقیت بیشتری ...

خانوادم اجازه نمیدن.

اولویتشون فقط درسه.

نمیتونم بگم بجای اینکه این همه هزینه دانشگاه بدین

کاش یچیز دیگه خرج میکردین.شاید الان وضعم این نبود☹

مامانم میگه ازت ناراضیم نمیبخشمت سراین قضیه

ولی خپ چیکار کنم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.