2777
2789

کسی استفاده کرده

کدومش بهتره؟ 

کدومش بدون بازگشته؟

عوارض نداره؟

لطفا اگه کسی میدونه بگه هیلی مهمه🙏🏻

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

من سه روزه دارم جیسینگ استفاده میکنم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
من سه روزه دارم جیسینگ استفاده میکنم

خوب تا حالا تاثیر داشته؟ به نظت خوبه؟ عوارض نداره؟

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تا حالا تاثیر داشته؟ به نظت خوبه؟ عوارض نداره؟

والا سه روزه هنوز چیزی ندیدم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
قرصش یا پودرش خوابت زیاد نشده

قرصش نه اتفاقا بی خوابی میده بهت چون انرژی زاس

سلام میشه اگه پیامم ودیدی جواب بدی ...صاف کردن گلوتون چطورشد...علتش چی بود...راستش منم ۱۱ماهه این مشکل رو دارم ...ماه دوم بارداریم بود که دچارش شدم ...همش حس میکنم بایدگلوم رو صاف کنم وصدامم همیشه گرفته اس بعضی وقتاکم هست بعضی وقتهازیادمیشه.الان یک ماهه زایمان کردم..همین امروز انقدر ناراحتم بخدابخاطر این مشکل ونگرانم رفتم متخصص معاینه کرد گلوم رو گفت هیچی نداره احتمالا مال برگشت اسیدمعده ات هست دریچه بالای معده شل میشه اینطورمیشه...نمیدونم واقعا چیکارکنم ...واقعا همینه مشکل یانه داروداد وگفت دوهفته مصرف کن اگه بهبودی ندیدی بیادوباره...بعد بعضی وقتا غیر صاف کردن حس میکنم مثل یک کف ته گلوم جمع میشه انگار و باعث آروق میشه وهمش بعدش بایدگلوم رو صاف کنم واقعا میترسم علتش چیز خطرناکی باشه...

سلام میشه اگه پیامم ودیدی جواب بدی ...صاف کردن گلوتون چطورشد...علتش چی بود...راستش منم ۱۱ماهه این مش ...

سلام عزیزم ببخشید اگه دیر جواب دادم..

من الان خیلی بهتر شدم نسبت به اون موقع، شما رو نمیدونم ولی من اکثرا وقتی غذای چرب میخوردم شدیدتر میشد.. نمیتونم به طور قطع بگم ولی فکر کنم به فصل هم ارتباط داشت چون پاییز و زمستکن بیشتر بود ولی الان خیلی خیلی کمتر شده..

نگران نباش گلم چیز خطرناکی نیست من خوندم بعضیا اینطورین..