2777
2789

من مجردم 

ولی مامانم تعریف میکرد میگفت عمه هام قرار بود برن خونشون برا ناهار

مامانمم تازه عروس بود و 16ساله اشپزی بلد نبود

میگه کوکو لوبیا سبز درست میکردم هی میسوخت اینم از پنجره پرت میکرده پایین 

نگوو وقتی یکیرو پرت میکرد میره میوفته تو سر بابا بزرگم  

تورو خدا گیسامو ول کنین من فقط نظر خودمو گفتم
خب اخه کی بتون حسودیشون میشه  ننه

دیقاااااا مث کنه هم میچسبه به شوهرش همچین نگاه میکنه انگاری نهنگ شکار کرده 😂حالا ببینیش هم پسره قیافش معمولیه هااا ولی چنان پزشو میده اصن ادم تعجب میکنه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب عقدم خیلیییی خوشحال بودم بعد چهارسال و مخالفت زیاد بهم رسیده بودیم اصلا رو زمین نبودم بعد جوگیر ش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂وای باور‌داری من انقدر خندیدم شکم درد گرفتم ولی منم وقتی نامزد شدم ینی شب نامزدیمون با اینک همه مخالف بودن انقدر خوشحال بودم انگار ن انکار می کنارمه دوس داشم اونجا بوسش میکردم ولی با ی حرف مامانم ب خودم اومدو🤨😂😂😂😂😂😂

شب عقدم خیلیییی خوشحال بودم بعد چهارسال و مخالفت زیاد بهم رسیده بودیم اصلا رو زمین نبودم بعد جوگیر ش ...

وایییییی با احتلاف اول شدی😂😂😂🤣

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

سوتی در این حد ک خونه باغ مادرشوهرم اینا بودیم تو روستا اتاق منو شوهرم مجزا بود صب ک از خواب بیدار شدیم خواهرزاده های شوهرم دوقلو ان اومدن بالاسرمون منم خیالم راحت بود ک زود بیدار شدم همه مدارک 🙈 رو جمع کردم 😁 نگو تو تاریکی شب ی بسته ک از ن دو م از کیفم افتاده کنار بالش و من ندیدم😱 خواهرزاده شوهرم گف زندایی این چیه؟؟ 😐واای منو میگی مردم از خجالت تو همون حال خندم گرفته بود نمیدونستم چی بگم گفتم از داییت بپرس🤣🤣 رنگشم قرمز بود جذاب بود برا بچه😅😅 در همون حین خواهرشوهرمم اومد فک کنم دید😑😑🤦‍♀️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
واییی  😆

من وشوهرم خونمون تنهابودیم مامان بابام رفته بودن ده ماتنهاخونه🙈🙈شوهرم تازه ازحموم اومدبیرون لباس تنش نبودیهوداداشم اومد خونمون...توراه پله هاهی مامانموصدازدشوهرم بدبخت چادرمامانمودورش گرفت نمیدونس چ غلطی بکنه🤣🤣🤣داداشمم اون موقع عقدبودفک کنم موتورشوهرمودیده بودتاته قضیه روخوند....بمیرم هیچی نگفت رفت.....الآن میخندم ولی واقعاوحشتناک بود😵😵😵😵😵

دیقاااااا مث کنه هم میچسبه به شوهرش همچین نگاه میکنه انگاری نهنگ شکار کرده 😂حالا ببینیش هم پسره قیا ...

مث زن دوسته شوهرم رفته بودن گردش و روستای پدری شوهرش یکی از فامیلاشون  میگف از بغل شوهره نمیومد بیرون میگف شوهره ازش فرار میکرد

واییی سم بوداین😂😂😂😂😂

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
من وشوهرم خونمون تنهابودیم مامان بابام رفته بودن ده ماتنهاخونه🙈🙈شوهرم تازه ازحموم اومدبیرون لباس ت ...

فقط جای ک میگی چادر مادرمو دور خودش گرف 😅😅😅😅

خب باز فرار میکرد حموم دیگ

والا مجردم ولی یکی از فامیلامون تازه ازدواج کرده دختره همش دستش به ریش موهای پسرس نمیدونم انگار فیتیش داره انقدرم لوسن تو حلق هم حرف میزنن تنفسشون محتل نمیشه😐

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂وای باور‌داری من ا ...

ای جانم خوشحالم خندیدی مهربون جان❤️😘 وای منم همش به شوهرم میگفتم وای رضا کی تموم میشه بریم بیرون🤣🤣🙄

سوتی در این حد ک خونه باغ مادرشوهرم اینا بودیم تو روستا اتاق منو شوهرم مجزا بود صب ک از خواب بیدار ش ...

خب میگفتی مشماس برای دردم چ میدونم خودم هنگیدم😂😂😂😂😂

فقط جای ک میگی چادر مادرمو دور خودش گرف 😅😅😅😅 خب باز فرار میکرد حموم دیگ

عقدبودیم داداشم نمیگفت چ موقع حمامه؟؟؟؟

میگم داداشمم عقدبودزمانی ک ماخونه نبودیم باخانمش وقت پیدامیکردن.....😅😅😅واسه همین درک کرد ورفت😄😄😄