2777
2789

دوستان عزیزم مادر عزیزم بعد چهارسال جنگیدن با سرطان سی روز پیش مارو تنها گذاشت..یعنی لحظات آخر خودم بهش گفتم مادر برو...دیدن ناراحتی و سختی مادرم از هزاران بار مردن برام سخت تر بود..

مادراتونو همین حالا ببوسید و تا میتونید بهش محبت کنید.

من هنوز خدا بهم صبر نداده و نتونستم قبول کنم.دلخوشم به اینکه شبها مادرم به خوابم بیاد و‌ببینمش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری میتونم بفهمم چه روزایی کشیدی به خاطر بیماری مادرت سرطان خیلی بده

اما بدون مادرها حتی بمیرن باز حواسشون به بچه هاشون هست دلشون میخواد خوشحالی بچه هاشون رو ببینن

میدونم به زمان خیلی بیشتری نیاز داری تا آروم بشی

حق داری میتونم بفهمم چه روزایی کشیدی به خاطر بیماری مادرت سرطان خیلی بده اما بدون مادرها حتی بمیرن ...

اره همه بهم میگن که نباید ناراحتی کنی.حتی‌مادرم هرشب میاد توی خوابم..خیلی دلتنگشم...تنهام چون تک دختر بودم و خیلی با مادرم را صمیمی و وابسته بودیم..چنان در سختی و تنهاییم که گاهی میگم کاش خودمم زودتر بمیرم برم پیشش.