2777
2789
عنوان

خرج گربه خونگی ماهیانه چقدره؟

414 بازدید | 37 پست

میخوام یه گربه به سرپرستی بگیرم ولی میخوام قبلش از شرایطش با خبر شم 

خرج ماهیانه اش چقدره؟

دامپزشکی نیاز داره؟انگل و این چیزا 

دردسر داره؟

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

و اضافه کنم که اگه بخوای بری مسافرت باید بسپریش به کسی یا به جاهایی که نگهداری میکنن

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من گربه دارم 

هر سه ماه ضد انگل میخواد فکر کنم هاری هم سالی یه بار نمیدونم هاری رو هنوز شیش ماهش نشده هاریو بزنیم 

تو خونه بند نمیشه میره بیرون آسیب میبینه هی باید بره دامپزشک 

مریض میشه همش مثلا الان استفراغ میکنه 

پول غذاش اینا هست ولی ب نظر من میارزه نگه داری 

چیزی حدود ۵۰۰-۷۰۰ در میاد ماهی با غذاش

غذای خونه کامل بهش ویتامین نمیرسونه ولی غذای خونه هم خوبه در هر صورت غذای خودش ارزون تر در میاد

به نظر شما چیکار کنم؟میخوام همین قدر خرج داشته باشه یه دوست دارم که گربه داره فقط واسه اش غذا میخره دامپزشکی هم سالی یه بار می برش

چرا نژاد گربه های ما خیلی کم خرجه اصلا مشکل نگهداری هم نداریم فقط تو باغچه یک سطل آب گذاشتیم براشون ضایعات واستخوان یا اضافه غدارا هم درباغجه می ریزیم مسئول بهداشت وحمام ومسکن اونم نیستیم. 

حدود 700_1میلیون

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻