2777
2789
عنوان

کیا هفته اخر باردارین؟

29 بازدید | 15 پست

حس و حالتون چطوره؟

من ک داغونم.بخدا هرروز یک چیز جدید دارم.ترشحات آبکی.ترشحات غلیظ زرد(میترسم مدفوع جنین باشه)

ورم شدید پاها.سوزش شدید معده.شوهرمم‌ نمیذاره دکتر برم.همش میگه بسه زیاد رفتی دکتر.کارام همه خودم میکنم با ورم پاها خیلی سختم شده.الانم داشتم گریه میکردم ک بسه خدایا چرا دردم نمیگیره.

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی خدا عوضش یه نی نی سالم به زودی میده بغلت همچیو یادت میره سوره ولعصر بخون قران بخون استراح ...

هرچه پیاده روی کردم فایده نداشت دردم نگرفت.آخر بارداری سخته😓

من همه اینا رو + درگیری واسه وزن کم نینی اضافه کن....زود بزود دکتر و سونو و انواع مکمل و نوار قلب و. ...

هرکسی یک طوریه.من لگنم خوب نیس ولی دکترا بیشعور سزارین نمیکنن.بچه‌هم وزنش خوبه

خودت از کجا میدونی خوب نیس اگه واقعا اینطور باشه خدایی نکرده سر زایمان لگنت بشکنه کی پاسخگوعه

۲تا دکتر گفتن با معاینه.هرچی‌ گفتم توروخدا سزارین کنین گفتن ممنوعه تو بیمارستان باید کارت ب‌ سزارین برسه.نامه ندادن