2777
2789
عنوان

چرا خواستگار ندارم😢

2768 بازدید | 65 پست

سلام نی نی سایتیا خوبین

چند وقته یه چیزی ذهنمو درگیر کرده 

من ۲۴سالمه صورت زیبا بدون نقص خانواده بزرگ و آبرومند وضعیت مالی عالی هنوز سر کار نرفتم درصدد هستم روابط اجتماعی خودم و خانوادم عالیه خیلی خوش مشربیم ولی یکم ارتباطمون کمه (بخاطر کرونا)

دوس پسر نداشتم و ندارم اصلا خوشم نمیاد واقعا خانواده مذهبی نیستیم ولی از این چیزا خوشم نیومده و نمیاد(دوست نداشتم هیچوقت غرورمو بشکنم و خودمو سبک کنم)

و اصلا دختر شوهری نیستماااا ولی از تو روی خانوادم خجالت میکشم واقعا خجالت میکشم ولی به روی خودم نمیارم شاید اگ الان خواستگار داشته باشم هم رد کنم ولی لااقل یکی بیاد😔😢

ولی نمیدونم چرا خواستگار ندارم 

خیلی برا خودم ناراحت شدم و ناراحتم ک اومدم اینجا میگم حتی...!!!!

گاهی از این وضعبت دلم میگیره و ۱قطره اشکی هم میریزم بعد خودمو دلداری میدم ک خدا از درد های من بزرگتره

دیگه خستم از دعا و....

یکی دوتا دختر دیگ تو خانواده هم هستم اونا اینقد خواستگار دارن درصورتیکه باهم برابریم حتی من یکم بالاترم

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سنی نداری 

بعدم یه دونه بیاد آدم بیاد 

شاید واقعا به خاطر خانواده هر کسی پا پیش نمیزاره 

خوب خانواده پسرم با خودشون میسنجن دختری را پا پیش بزارن که در طبقه خودشون باشه

به وقتتش میاد  

والا خواستگار کاملا شانسی است عزیزم ،بنطرمنکه اصلا ربطی به موقعیت نداره،چه دخترایی هستن اصلاا ندارن ولی موقعیت عالی

بعد یه دختراییی که فقط دختر هستن ولی دارن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

دلیل اصلی خواستگار نداشتن دخترا همجنس های خودمون هستن!

دوره مامانامون یه دختر کااملا معمولا کلی خواستگار داش!

چرا؟ چون اون موقع دخترا ب این راحتی پا نمیدادن و پسرا برای ارتباط راهی بجز ازدواج نداشتن! نه مثل الان ک بچه ابتدایی برا ما دوس پسر داره!

منم قبل از ازدواج دوس پسر نداشتم

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

از دوست پسر 99 درصد شوهر در نمیاد در اومد هم شوهر بدرد بخور در نمیاد تو زندگی همش باید تنت بلرزه بگ ...

من تمام دوستام با دوسپسراشون ازدواج کردن و تا جایی ک من میدونم و ب شدت صمیمی هسیم راضین از زندگیشون...

الان همه خواستگار ندارن مگ نهایتا یکی دوتا اونایی هم ک  زیاد مگ اینکه زیاد تو جامعه فعالن یا اینکه تو روستا زندگی میکنن و مردم میدونن میخواد شوهر کنه و خانوادش پولدارن

از دوست پسر 99 درصد شوهر در نمیاد در اومد هم شوهر بدرد بخور در نمیاد تو زندگی همش باید تنت بلرزه بگ ...

عشقم این مال ۴۰ سال پیش بود

دوست خوب زیاد وجود داره

اونایی که تو میگی کلا ادم نیستن ودنبال خوشگذرونی هستن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
میدونم👌🏻😂 ولی عجیبه برام دیگه لااقل یکی باید میومد دیگه😔

همینی که بالا توضیح دادم دلیلشه دخترای فامیل ماهم زیاد خواستگار ندارن زیادم واسشون مهم نیست کلا خواستگار کم شده احتمالا واسه وضعیت اقتصادیه