2777
2789

من خودم از شوهر نه ولی از داداشم خیلی کتک خوردم که منم سعی میکردم بزنمش دیگه بهش میگفتم ی بار دیگه دستت بخوره ب من زنگ میزنم پلیس ..به هیجاش نبود ولی پسره ولی رفت سربازی منم اومدم خونه خودم ولی دیدین داداش یا خانواده خود آدم از دل آدم رد میشه ولی شوهر نه؟متنفر میشی هر وقت یادت بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم میزدی میگفتی لینو زدم که فک نکنی حق داری دست رو من بلند کنی

با گریه زد منو 😂😂تقصیر من بود همش☹😢

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

واقعا امیدوارم کسی تو این تاپیک نگه اره حقم بود. 🥲😑

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
من نمیفهمم بعضی مادرشوهر ها چه کرمی دارن چوب لای چرخ زندگی پسرشون میندازن

خدا لعنتشون کنه این مادرها رو . 

باورت میشه ما اوایل ازدواجمون که بود به همسرم میکفت با نوشی رابطه برقرار نکن بیچاره وابسته اش میشی . نوشین بمون نیست برای تو . 

راستی تاپیک اخر منو نگاه میکنی؟ 

البته منم از شوهرم کتکای این مدلی خوردم..مثلا زدم تو گوشش اونم زده‌.ک یواش میزد...یا وسط دعوا هولم داده با پاش محکم که دردم میومد یا دستمو فشار داد ی بار یا ی بار با پام ترسوندمش محکم زد رو پام..من بعدش میزدمش خودم ی عالمه  باهاش قهر میکردم ولی اینارو کاک حساب نمیکنم...کتک تو معزم اینجوریه که وسط دعوا یهو محکم بزنتم اینجوریا خلاصه