2777
2789

نه نمیمونه کرم میده بزنی جاش پر شه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاش نمیمونه . خواهرشوهر من چندماه پیش برداشت الان اصلا معلوم‌نیست

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خوب من دوستم میگه باید دو سه روز اب نزنی ب صورتت یا یه سره کرم بزنی شما برداشتی؟چن روز کرم زدی؟&nbs ...

من مامانم قبلا خال برداشته خیلی کوچیکتر بودم یادم نیس چیکار کرد اما اصلا جاش نمونده 

برجستس کنار بینیه

حتما پیش متخصص پوست برو به هیچ وجه دکتر عمومی از اینایی که نوشته پوست و مو نری اول اسمش متخصص باشه دوم به هیچ وجه اجازه ندی کوتر کنه و بسوزونه فقط جراحی برای خال برجسته چون ممکنه ریشه داشته باشه. من اومدم اینجا تجربه دیگران رو پرسیدم تاپیک آخرم . دکتر گرفت کوتر کرد و با وجود این که یک میلیون داروی پر کننده گرفتم جای همشون مونده. خال ریشه دارمم برام یک گودال درست کرد که فقط ۱۰ جلسه پانسمان نوین رفتم حتی نذاشت ببرم پاتولوژی الانم استرس دارم سرطانی نباشه قراره برم نمونه برداری تازه کلی هم گوشت اضافه آورده

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید