2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا استرس گرفتم میگم نکنه مریضی چیزی بود.البته از اون آقا که گرفتیمش خیلی خیلی تاکید کردیم سالم باشه و قبلنم ازش گرفتیم.ولی اون لحظه فراموش کردم بپرسم پلاکا واسه چیه

چرا خنده.خوب واسم سواله

ببخشید واسه منم سوال بود خندم گرفت واقعا چرا باید پلاک نصب کنن رو گوششون   

حواستون به بعضی از کارا و حرفاتون باشه چون خیلی وقتا ببخشید کارچسب زخمو نمیکنه 
حالا استرس گرفتم میگم نکنه مریضی چیزی بود.البته از اون آقا که گرفتیمش خیلی خیلی تاکید کردیم سالم باش ...

عزیز ما فامیلمون دامدارن میگن برا اینکه دولت سهمیه علوفه شونو بده. یکی هم  پلاک به اسم اون شخصه که گوسفند داشته یعنی اگه میدزدیدنش هر جا شماره اون پلاک رو میزدن کامپیوتر اسم صاحبش میاد 

عزیز ما فامیلمون دامدارن میگن برا اینکه دولت سهمیه علوفه شونو بده. یکی هم  پلاک به اسم اون شخصه ...

ببخشید قربونتون برم میشه بپرسید به مریضی اینا ربطی داره یا نه

ببخشید قربونتون برم میشه بپرسید به مریضی اینا ربطی داره یا نه

نه اتفاقا دیروز روستا رفته بودیم پیششون . همشون پلاک داشتن ‌. دخترم انقد باهاشون بازی کرد. اتفاقا پرسیدیم همونارو گفتن گفت حتی اگه ببرن خارج از کشور با پلاک مشخص میشه مال کیه. نگران نباش .مال اونام هر دو گوشش بودن یکی هم که گفتم برا سهمیه علوفه ست