2777
2789

سلام

طرز تهیه حب زنجبیل؛
3 ق غ پودرزنجبیل

1 و نیم ق غ عسل

مراحل

پودر زنجبیل را در یک پیاله ریخته و کم کم عسل را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا به حالت خمیری و سفت در بیاید.
🌺دقت کنید که اگر عسل را یکباره بریزید احتمال اینکه مخلوط شما شل شود هست و در این صورت مثل حب سفت نشده و بعد از شکل دادن شل خواهد شد و به ظرف خواهد چسبید.

بعد به اندازه نخود از مواد برداشته و کف دست گرد کرده و در ظرف درب دار در یخچال قرار میدهیم.
🌺برای راحتی کار می توانید کف دست را کمی مرطوب کنید تا حب های گرد و مرتبی داشته باشید

۱ عدد بعد از هر وعده غذایی میل شود

طرز تهیشو از کوکپد دزدیدم اسم خانمه رو هم نمدونم ولی مرسی که هستی

بازم خوبی رو انتخاب کن

هنوز به این تجویزا اعتماد دارین بعد ۲ سال؟ 😁😁کسی ک میگه با این تجویز خوب شدم اینو هم نمیخورد خوب میشد.اگه به همین راحتیا همه خوب میشدن‌ک خیلی خوب بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
هنوز به این تجویزا اعتماد دارین بعد ۲ سال؟ 😁😁کسی ک میگه با این تجویز خوب شدم اینو هم نمیخورد خوب م ...

بله کلیپش رو ببینی اعتماد میکنی چون رو بیماراش جواب داده

بازم خوبی رو انتخاب کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز به این تجویزا اعتماد دارین بعد ۲ سال؟ 😁😁کسی ک میگه با این تجویز خوب شدم اینو هم نمیخورد خوب م ...

خوب اکثراً باهمین تجویزا خوب می شن همه که نمی میرند   یعنی شما کلّاً نقش تغذیه وسیستم ایمنی رو رد کردید    جبهه گیری بی مورد دلیلی نداره

خوب اکثراً باهمین تجویزا خوب می شن همه که نمی میرند   یعنی شما کلّاً نقش تغذیه وسیستم ایمنی رو ...

چرا تو نی نی سایت چوب دستتونه؟؟من جبهه نگرفتم فقط منظورم اینه که این برای همه کار نمیکنه. خیلیا خودشونو علاف این تجویزات میکنن و دیر میرن دکتر و درصد درگیری ریه میره بالا. من شوهرم که کرونا گرفت هر کسی زنگ میزد یه تجویز میداد که هیچ کدومش به دردش نخورد و نتونست خوبش کنه فقط با بستری اوکی شد.کرونا تو بدن همه خفیف نشون نمیده که با دوتا دمنوش خوب بشن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست