2777
2789

سلام دوستان.بنده واسه تعیین جنسیت پسر دکتر بهم لتروزول داده که از روز ۵قاعدگی تا پنج روز روزی دو تا بخورم ولی من اشتباها از روز ۴قاعدگی یعنی یه روز زودتر شروع به خوردن کردم‌.حالا به نظرتان چیکار کنم بیخیال اقدام توی این ماه بشم؟یا .... شما بگید چیکار کنم؟

نه اشکالی نداره بخور اینطوری نیست که تا خوردی همون ماه باردار شی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
نه اشکالی نداره بخور اینطوری نیست که تا خوردی همون ماه باردار شی

آخه به دکتر گفتم یه روز زودتر شروع کردم میگه دیگه نخور این ماه ، ماه بعد اقدام کن و شروع کن به خوردن. یعنی به نظرت یه روز زودتر خوردن انقدر تاثیر منفی داره؟ که دخترم اینطوری گفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه به دکتر گفتم یه روز زودتر شروع کردم میگه دیگه نخور این ماه ، ماه بعد اقدام کن و شروع کن به خوردن ...

آها اگه دکتر گفته میخای نخور دیگه ، ولی من که چند ماه لتروزول خوردم اصلا باردار نشدم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜