2777
2789

سلام بچه ها..

من کلاس آموزش رانندگی ثبت نام کردم..

شیش جلسه اشو گذروندم.

شیش جلسه دیگه هنوز مونده..ولی اصلا خوب رانندگی نمیکنم ..مربیم هیچی بهم نمیگه ولی خودم میفهمم که وضعم خیلی خرابه..

امشب با ماشین خواهرم رفتم تمرین اینقدر ماشین کله میزد جلو ..اعتماد به نفسم صفر شد..کسی بوده مثل من بوده باشه...

بیاین خاطراتتون رو بگید  .....

اره بابا خیلی هم زوده... ادم بااین 12 جلسه اصلا راننده نمیشه باید خودت خیلی تمرین کنی تا یاد بگیری اصلا غصه نخور

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اعتماد به نفستو از دست نده. همه اولش همین بودن. مربی ام مرد باشه خیلیییی بهتره. یه هفته ماشین زیر پای ادم باشه مدام ، ادم عادت میکنه ..کم کم رانندگیت بهتر میشه..نگران نباش اصلا

عضو: گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار....تاریخ شروع ۱ آبان ۱۴۰۰...وزن شروع:۶۷🙊...هدف اولیه: ۶۳ ...هدف بعدتر:۵۹ ... هدف  بعدترش:۵۶...هدف آخر :۵۳🤩👌🎉