2777
2789

خودم ک چونکه شهرامون دوره فلن فقط چت و تلفنه (یساله در ارتباطیم و 2ماهه دوستیم)

و معمولانم حرف کم میاریم چون تقریبا جفتمون کم حرفیم ولی من یخورده بهترم

خب الان بنظرتون چ سوالایی بپرسم ازش

درمورد تولد و کار و خانواده و اینا حدود80-90 درصدی میشناسمش خوبه و خیلی ب ایده الای من و سلیقم نردیکه

شما خودتون تو دوران نامزدی یا دوستی چیا پرسیدن حاطرت خنده دار یا غمگین و کلا جالباشو بگین        

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز جالب که گفت که هنوز یادش میوفتم دلم‌میگره میگفت انشرلی تو اولین نفری بودی توی عمر ۲۷سالم که ...

عاخیی

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
فقط مواطب باش وابسته نشی تو دوستی که فهمیدی ادم مورد نطرت نیست بتونی جدا شی

چشم حواسم هس خدم

۲۴ساعته چت میکنیم  روم نمیشه ازش راجب اینجور چیزا بپرسم😶

چطور چیزا؟

خب ببین اخع چی میگیی 24 ساعته     یکمم ب من یاد بده   بخدا مغزم قفل میکنه هیچی ب کلم نمیرسه

لاو میترکونیم از اینده حرف میزنیم و بعضی موقع ها دعوا🤧😂

میشه اگ اشکال نداره یکم شات بدی   با رسم شکل ببینم   

بعد زودی پاک کن