شوهرم بهم خیانت کرده با یه زن گرفتنش معلوم شد اعتیادم داره که منه احمق نمیدونستم الان دارم با یه بچه۴ساله جدامیشم خونه بابامم حالا مشکل اینجاس که شوهرم هیچی نداره مهریمو بده خودشم نظامی بود که دارن اخراجش میکنن یعنی حقوقی هم نداره که بخوان ازحقوقش مهریمو بدن منم گفتم از مهریم نمگیذرم اما این که هیچی نداره پس چی میشه؟؟؟کسی همچین تجربه ای داشته یا همچین اتفاقی تو اطرافیانش افتاده؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متوجه منظورتون نشدم عزیزم اگر منظورتون قوانین هست که خب بله میدونم اما اگر منظورتون رو ...
من با حق طلاق قاضی طلاقم و نداد و رای غیر قانونی داد .شوهرم اومد گفت راضی نیستم اونم پروندم و بست ذرصورای که حق اعتراض ب رای دادگاه و از خودش سلب کرده .حالا اعتراض گذاشتم دادگاه تجدید نظر شیراز.امیدی هست ؟😔