2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم اما شوهرم هیچی نداره مهریمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4287 بازدید | 104 پست
عزیزم شما اطلاعی هم راجب دادگاه تجدید نظر شیراز دارید ؟

متوجه منظورتون نشدم عزیزم 

اگر منظورتون قوانین هست که خب بله میدونم 

اما اگر منظورتون رویه قضایی دادگاه تجدید نظر شیراز یا نحوه صدور رای قضات شیراز هست خیر،بنده تهران هستم

✨🤍...Be what you are

چه فایده و سود برای این داره  بچه هارو میریخت سرش و خرجشون رو میداد  فقط بچه خوب میتونه ...

موافقم،بچه اونم بیشتر از یکی وقتی مسئولیتش با پدر باشه،دیگه نابودیش تضمین میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله،اما طبق قوانین و مصوبات و شرایط خاص ستاد دیه  مثلا باید بتونه معسر بودنش رو اثبات بکنه م ...

عزیزم بااین شرایط شوهرم بنظرت دادگاه چ رایی میده؟مهریه منو تحت چه شرایطی میتونه بده؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
متوجه منظورتون نشدم عزیزم  اگر منظورتون قوانین هست که خب بله میدونم  اما اگر منظورتون رو ...

من با حق طلاق قاضی طلاقم و نداد و رای غیر قانونی داد .شوهرم اومد گفت راضی نیستم اونم پروندم و بست ذرصورای که حق اعتراض ب رای دادگاه و از خودش سلب کرده .حالا اعتراض گذاشتم دادگاه تجدید نظر شیراز.امیدی هست ؟😔

「 تهی پای رفتن بِه از کفشِ تنگˇˇ🌻🌿 」
منم بخاطر خیانت دارم جدا میشم یه ماشین هست ب اسم خودمه و تنها دارایی شوهرم ،دلم نمیاد بفروشمش،🥺آخه ...

بدرک که دوسش داره تو اگه احتیاج داری بفروش بزار بانک سودشو بگیر اگه احتیاح نداری به پولش سولرش شو

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
عزیزم بااین شرایط شوهرم بنظرت دادگاه چ رایی میده؟مهریه منو تحت چه شرایطی میتونه بده؟؟

قطعا دادخواست اعسار ایشون قبول میشه 

و میزان اقساط پرداختی توسط ایشون با توجه به تمکن مالیشون تعیین خواهد شد 

✨🤍...Be what you are

قطعا دادخواست اعسار ایشون قبول میشه  و میزان اقساط پرداختی توسط ایشون با توجه به تمکن مالیشون ...

عزیزم ببخشید میشه دادخواست اعسارو یجوری توضیح بدی که من متوجه بشم؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
قطعا دادخواست اعسار ایشون قبول میشه  و میزان اقساط پرداختی توسط ایشون با توجه به تمکن مالیشون ...

و اینکه نفقه رو چجوری پرداخت میکنه وقتی چیزی نداره؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
عزیزم ببخشید میشه دادخواست اعسارو یجوری توضیح بدی که من متوجه بشم؟؟

توضیح دادم قبلا هم

مهریت قسط بندی میشه 

یه مبلغی باید پیش قسط بده 

هر ماهم یه مبلغی پول(اگه مهریه ات پول نقد هست)

اگر سکه است هر چند ماه (فقط و فقط بستگی به نظر قاضی داره که چند ماه و چه تعداد سکه تعیین یکنه) اون مقداری که قاضی تعیین کرده بده 

✨🤍...Be what you are

اگه دادگاه حکم بده، باید ماهی یک سکه رو بده، جایزه حالا هر جور که شده باید بده یا اینکه یه مبلغی رو ...

اگه بده،معمولا تا اونجا که دیدم به کارمند نمیدن،من نمی خوام جدا بشم واسه اسی گفتم