2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارن

111 بازدید | 8 پست

خانوما من پسرم دو سالشه الان چند وقتیه هر از گاهی مثلن پاچه شلوارم میده بالا خودش میمالونه به پام یا بلوزم میده بالا خودش میماله به پشتم واقعن نمیدونم چرا اینکار میکنه من پوششم توی خونه معمولیه نه لخت میپوشم نه خیلی پوشیده شوهرمم دو هفته نیست سرکار دو هفته هم که میاد خونه خیلی مراعات می‌کنیم یعنی هیچوقت حتی پسرم ندیده که ما همو بغل معمولی هم بکنیم و تلویزیون خونه هم یا خاموش یا روی شبکه کارتون با کسی هم جز مادربزرگاش رفت آمد نداریم میشه خواهش کنم راهنماییم کنید که چرا اینکار میکنه و راهکارش چیه خواهش میکنم اگه واقعن اطلاعات درست دارین راهنمایی کنین نمیخوام اوضاع بدتر شه

پسر منم موقع خواب دستمو ناز میکنه میخوابه ولی اینکه بماله خودشو نمیدونم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم دوتا پسر دارم 

بزرگه ۶سالشه جدیدا کنجکاو شده مثلا میرم اتاق لباس بپوشم زود زود در میزنه که درو باز کنم 

فکر میکنم طبیعیه و از روی کنجکاویه وگرنه بچه ها تو این سن فکر نکنم فکر بد داشته باشن

این چیز طبیعیه و حس جنسی نداره براش

فقط ازین کار خوشش میاد چون داره با بدنش اشنا میشه

باید حواسشو پرت کنی و یه عروسک ازین پشمالو ها یا ازین فشاری ها بده دستش که هی باهاش بازی کنه

سرشو باید گرم کنی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
بچه دو ساله که چیزی از این مسایل نمی فهمه یا آرامش می گیره  یا اگر ... می ماله احتمالا خارش دا ...

می‌خواد از قسمت پوشکش بماله خارش فکر نکنم چون در حالت عادی دستش نمیبره سمت پوشکش آزمایش عفونتم داد بله ختنه شده