من پدربزرگم انجام دادن. تا چند ماه قطره های تجویزی پزشک میریختن توی چشماشون. نزدیک ۱ ماه هم نور مستقیم ندیدن و مدت ها با عینک آفتابی بیرون میرفتن. دردهم میگفت انگار خار نشسته تو چشمم. خیلی میخاره ولی نمیتونی بخارونی. یک همچین حسی داره. ولی دیگه الان راحتن و همه چیز شفاف😍😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستم لازک کرد یک هفته لنز خاصی داخل چشمش بود که بخاطر قطره ریختن و اینا دیدش کدر بود و خوب نبود. بعد از یکهفته راااااحت شد کلا. عملشم ۵ دقیقه بود. درد نداشت بخاطر بیحسی اما میگفت حس چندشی داشت اما درد نه
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
سلام من انجام دادم خود عمل درد نداشت قبل عمل خیلی ریلکس باش اصلا نترس هیچی نیست کلا 5 دقیقه طول میکشه ولی بعد عمل دردش انگار خار تو چشمم بود انگار شیشه خورده تو چشمم بود برا دو روز اول اینطور بودم تا 7 روز چشام کاملا بسته بود نمیتونستم بازشون کنم بعد ک لنز رو از چشام درآورد دردم تموم شد و این که تو اتاق کاملا تاریک باید باشی تو اون یک هفته حتما یه نفر پیشت باشه ببرت دستشویی بیارت نخوری زمین یوقت کار دستت بده و کشت آسیب ببینه الان راضی یم کل درداش به یه روز بدون عینک بودن میرزه
هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚♀️🚣♀️🚴♀️🥳
تو فامیل ما من جمله خواهرم عمل کردن چیزی نیست که بخای بترسی چند دقیقه س .باید مرتب قطره بزنی و عینک دودی بعدم خوب میشه دیدت نسبت به قبل خواهرم چند ساله انجام داده انقد راضیه من نتونستم الانم میگن گرون شده
انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
سلام من انجام دادم خود عمل درد نداشت قبل عمل خیلی ریلکس باش اصلا نترس هیچی نیست کلا 5 دقیقه طول میکش ...
چشت... و این ک مسکن میده برا روزای اول قطره هم مرتب بریز هفته ی اول ی نفر باشه برات بریزه... و این ک من اینقد درد داشتم بعضیا دردشون کمتره یه پسره با من عمل کرده بود همون شب دوم میگفت رفتم بیرون و عینکو از چشمم درآوردم باید تو اون یک هفته تو اتاق تاریکم عینک بزنی.. در کل نگران نباش ارزش داره
هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚♀️🚣♀️🚴♀️🥳
چ خوب..تو این هفته میخام برم انجام بدم ولی از حالا استرس زیادی دارم...از عینکم واقعا خسته شدم😔
شماره چشمت چنده؟ من دوستم اینقد لووووسه خیلی خیلیییی لوسه. اون وقتی بگه راحته ینی مطمئن باش که راحته.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.