2777
2789
کلا شمال مثلا تلکابینو کارتینگ رامسرو رفتیم ولی زیاد چیزی بلد نیستیم از تفریحاتش میشه بگین شما کجاها رو بلدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نیلی جان. خوبی خانوم؟ میتونید برید جنگل های اطراف بابل مثلا جنگل بس چف، سمت بند پی هم جاهای قشنگی داره. از بابل به سمت قائمشهر هم یه سد هست فکر کنم لفور و جاهای قشنگ زیاده. جاده نظامی سمت قائمشهر خیلی قشنگ و اگر تونستید سمت شیرگاه و جوارم و اینا برید اونجا ها هم خیلی خیلی قشنگند. می تونید سمت نور رویان الیمالات آب پری و اینام برید که جاهای خیلی خیلی قشنگی هستند. بستگی داره چقدر بخواهید بمونید. اگه میتونید در حد دو سه روز بمونید همه ی این جاهایی که گفتم رو میتونید ببینید خیلی هم بهتون خوش میگذره.
رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند