2777
2789
نمیدونم چه مرگم بود فقط میدونم حالم خوش نبود ذهنم هم خیلی درگیر بود🤦🏻‍♀️

بیخیال بابا 

فراموشش کن این چیزیه که ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد طرف مقابل هم باید این فکر رو کنه که ممکنه ذهنت درگیر مسئله ای بوده باشه 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله عزیزم میتونی دیگ ناراحت نباشی چون یکی هست که هر روز خدا درحال دادن سوتی های ناجوره 

البته یه بارم زیپ شلوارم باز بود تو دانشگاه😂🤦🏻‍♀️ اونم روز اول سال تحصیلی! الان که حرف از سوتیا شد یادم افتاد باز😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالافداسرت فکرنکن،روزبعددیدیش خیلی شیک عذرخواهی کن وبگومتاسفم اون روزمسئله ای برام پیش اومده بودکه ت ...

عزیزمی مرسی از دلگرمیت😍❤ 

نه‌ میگن یه چیزیو هر چی بیشتر هم بزنی بوش بدتر میپیچه😅😄 برا همین خودمم تصمیم دارم به روم نیارم اصلا هر موقع دیدمش😄🤦🏻‍♀️

عزیزمی مرسی از دلگرمیت😍❤  نه‌ میگن یه چیزیو هر چی بیشتر هم بزنی بوش بدتر میپیچه😅😄 برا همین ...

فدات گلم😘اصن یه درصدم فکرتوددگیرنکن اینقدرازاین مسائل پیش میاد،من خودم جلویکی روم کراش داشت پام گیرگرفت به پله یه درجازدم😂😂😂😆😆

کارخوبی میکنی عزیزم،موفق باشی

غصه نخور منم یبار اینجوری شدم،واسه همه پیش میاد یبار رفته بودیم امامزاده داود یه دختره بیچاره بین او ...

باز خوبه غریبه بوده دختره😄 ما با این پسره چند ساله همکلاسییم و هنوز یه چند سال دیگه هم قراره باشیم متاسفانه😅🤦🏻‍♀️

سلام خانما لطفا بهم کمک کنید پیج اینستا زدم نیاز به حمایت دارم لطفاااااا حمایتم کنید خدا خیرتون بده 🤲 دل منو شاد میکنید چیزی نمیشه اگه یه فالو کنید پیجم رو دل منو شاد کردید و منم براتون دعا میکنم 💖 بخدا نه دروغ میگم نه الکی مثل خیلیا میام تو جازی التماس دروغ بکنم واقعا نیاز دارم که میگم 🙏❤

چیزی نیست با  به درک هرفکری میخواد بکنه  شما هم از این به بعد حواستو حسابی جمع کن

میتونم بدونم چه رشته هستید که حضوری رفتید؟ 

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش