2777
2789

اصن یادم که میوفته دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

امروز سر کلاس بودیم بعد من فکرم یه جای دیگه بود استاد از یکی از بچه ها درس پرسید، بعدش که دید من دارم در و دیوارو نگاه میکنم گف شما گفته های ایشونو جمع بندی کن🤕

بعد من یه دفعه هول شدم گفتم ها؟ چی استاد؟؟ بعد همه خندیدن حتی خود استاد

اما داستان اینجا تموم نمیشه😩 اصل ضایع شدنم اون جایی بود که از کلاس که در اومدم داشتم از پله ها میرفتم پایین، تو پله ها یکی از پسرای کلاس که حس میکردم انگار از من خوشش میومد (دقت کنید میومد، فعل ماضی🤕 با این دسته گلم دیگه پشت سرشم نگا نکنه فک کنم) اومد یهو در مورد کلاس یه سوال پرسید

خب

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که ماضی شده 

همکلاسیت الان وقت ازدواجش نیس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بعد من از یه طرف فکرم درگیر ضایع شدنم تو کلاس بود از یه طرف جا خوردم یه لحظه، برا همین اصلا متوجه سوالش نشدم، گفتم چی؟؟( کلا امروز کلمه "بله" پاک شده بود از ذهنم انگار😑)

اونم یکم نگا کرد دوباره سوالشو آرومتر پرسید، بعد میدونید چی شد؟ من بازم نگرفتم این چی میگه😫😫😫😫😫😫😫😫😫😩😫😫😫😭😭😭😭😭😭😭

فقط فهمیدم که یه سوال پرسیده و منتظر جوابشه، تو دلم گفتم الان بگم بله یا بگم نه! شاید اصلا سوالش با بله خیر نباشه اونجوری بیشتر آبروم‌میره

اونم همینجکری واستاده بود منتظر جواب بود، یهو گفتم من اصلا متوجه نمیشم چی میگی😩

پسره هم یه نگاه عاقل اندر سفیه انداخت بهم گف بیخیال ذاتا سوال مهمی نبود، بعد رف😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بعدش دیدم با دوست صمیمیش دارن میخندن یعنی آبروم رففف😭😭😭😭😭

مگه حضوری شده

ترکیه درس میخونه 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا