2777
2789
عنوان

ازبین رفتن جوش های بدن

214 بازدید | 14 پست

توروخدا یه راه حلی بگین .من روی شونه هام وکتفم خیلی جوش های چرکی دارم ،جوری که خجالت می کشم لباس بازبپوشم.توروخداکمکم کنین اگه کسی کاری کرده که واقعا همه شون ازبین رفتن،بهم بگه.چون ممکنه به زودی شاید عقدکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه نفر همینجا تایپیک گذاشته بود به مدت ۴۰ روز هر شب یک مقدار آب بریز رو یه مشت کشمش صبح همشو بخور .

خودش نوشته بود همه راه امتحان کردم اما فقط این راه جوامع خوب کرده.

میخواست به بقیه یاد بده. 

اول اینکه دکتر برید و دارو مصرف کنین 

دوم اینکه من دیدم فشیال صورت(پاکسازی) فشیال برایِ بدن هم دارن اون رو هم امتحان کنید 

یعنی یه سری ماسک میذارند برای متعادل سازی چربی پوست و اتاق های پوست این خدمات رو دارن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
حالا من نگفتم که بیاید بگید کجاتون جوش داره ،گفتم اگه راه حلی هست بفرمایید🤣🤣 

صابون گوگرد بخر داروخونه ها دارن، تو حموم بدنت رو با اون بشور، برای جای جوش جعفری رو بپز آبش رو جمع کن بعد هر شب بده یکی با پنبه پشتت بکشه جای جوش رو میبره، شکلات و خرما نخور و پشتتم حتما کیسه بکش