2777
2789
عنوان

پریودی بعد سقط چجوری باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیکاتو خوندم من خودمم پسرم رو به خاطر قصور پزشکی از دست دادم تازه من اروپام! هفته ۸ بارداری بودم که دکتر پولیپ دهانه رحمم رو برداشت در صورتی که تباید دست میزد! و من لکه بینی و خونریزیم بند نیومد انقدر که عفونت کردم کم کم و عفونت زد به رحم و جفتم رو کند و نهایتا تو هفته ۱۵ باررداری پسرم رو که سالم بود از دست دادم و خودمم تا پای مرگ رفتم. بعدش یاد گرفتم خودم تحقیقات کنم و به هیچ دکتری صد در صد اعتماد نکنم. ماه ها مقاله خوندم و سرچ کردم و با ادما و دکترای مخالف حرف زدم. البته من خودمم دانشجوی دکترای  یکی شاخه های  تحقیقاتی پزشکی ام و با اصطلاحات اشنا بودم و بهم کمک کرد. 

من خیلی هم راجع به نارسایی رحم تحقیق کردم چون میترسیدم واسه خودمم شاید یکی از دلایلش نارسایی بوده باشع! و ایا باید دفعه بعد سرکلاژ کنم یا نه! چون جایی که هستم مثل ایران نبست که انقدر راحت قبول کنن سرکلاژ کنن.

درد های انقباضی که شما داشتی گاها میتونه نرمال باشه و رو دهانه رحم تاثیر نذاره. منم داشتم حاملکی دخترم روزی ۳۰ تا هم داشتم ولی چون دیگه بلد بودم هر هفته یا دو هفته میرفتم طول سرویکس واژینال میگرفتم که ببینم کوتاه شده یا نه. که خوب نشد تا اخرم کوتاه نشد. ولی معمولا دکترا اینو چک نمیکنن مگه کسی سابقه داشته باشه. دکتر شما به هرحال بهتر بود چک میکرده . اگر طول رحمت بلند بوده و یکهو مثلا ظرف یک روز کم‌شده یا اصلا کم نشده و مثلا جفت کنده شده بله واقعا امکان عفونت بوده! که البته کسی که لکه بینی داره نباید اپلیکاتور بدن حتی شیاف هم میگن بهتره رکتال استفاده شه که اون ناحیه تحریک نشه. 

زمانی که شما دردت شروع شده و رفتی دکتر دیگه فرصتی نبوده برای سرکلاژ یعنی هر دکتر دیگه ایی هم اون لحظه میرفتی سرکلاژت نمیکرد. وقتی درد شروع بشه یعتی خیلی دیر شده. اگر درد نداشتی و باز هم با معاینه میفهمیدن کیسه اب تو واژنه باز هم فرصتی نداشتی دیگه چون دیر شده بوده. شما تا زمانی برای سرکلاژ فرصت داری که هنوز دهانه رحم بسته باشه حداقل تا حدودی و به اصطلاح حالت فانلینگ داشته باشع. وقتی دیگه خیلی کوتاه و باز هست زمان از دست رفته. 

من خودم چون به خاطر عفونت بچه امو از دست دادم در بارداری بعدی هر دوهفته سه هفته کشت‌واژینال و ادرار دادم تا هفته ۱۴-۱۵ که مطمن شم عفونت ندارم بعدم کلا رابطه نداشتم و لباس زیرمو هرروز عوض میکردم و اتو میکردم.

ازین که این اتفاق برات افتاده بسیار بسیار مناسفم چون کاملا میفهمم چه حال بدی داری چه قدر خشمگینی و چه روزهایی رو میگذرونی. من هم همین حال رو داشتم تاپیکای اولم رو ببینی شاید متوجه شی چه روزگاز سختی گذروندم و ارزوی مرگ میکردم. ولی زمان کمک کرد درسته که من برای همیشه حسرت اون بچه رو که مفت مفت از اغوشم رفت رو میخورم و هنوزم که هنوزه قلبم برای دستای کوچیکش میگیره ولی الان دختری دارم که خدارو هزار بار به خاطرش شکر میکنم و زندگیم رو زیباتر کرده. شما هم تلاش کن از نظر روحی به خودت کمک کنی. چیزی که خیلی به من کمک کرد حرف زدن با ادمایی با شرایط مشابه بود و همینطور تخقیق کردن و دنبال جواب گشتن که بتونم دفعه بعد جلوی فاجعه رو بگیرم.

از خدا میخوام به دلت ارامش بده. ویتامین سی دی ای و‌فولیک اسید رو هم خودت بخور هم‌ شوهرت و بعد دو‌سه ماهم اقدام کن. برات دعا میکنم❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم تاپیکاتو خوندم من خودمم پسرم رو به خاطر قصور پزشکی از دست دادم تازه من اروپام! هفته ۸ بارداری ...

سلام عزیزم. من روزیکه به دکترم مراجعه کردم درد خفیف داشتم ولی چون میگرفت و ول میکرد و تجربه ی همچین دردی و نداشتم رفتم مطبش معاینم کرد گفت دهانه رحمت بسته است و گفت دلدردهات بخاطر عفونته. حتی بهش گفتم خانم دکتر مطمانی چون قبلا هم عفونت داشتم دارو داده بود ولی درد نمیکرد. گفت اره چیزی نیست. من صدای ضبط شده تمام جلساتی که پیشش رفتم و دارم. چون همسرمو داخل اتاق راه نمیداد ضبط میکردم صداشو که همسرمم کوش کنه بارها صدای اون روزو گوش کردم دقیقا همین جمله و گفت چیزیت نیست دلدردت بخاطر عفونته اگه همونروز سرکلاژ میکرد اینجوری نمیشد. و داروی داخل واژینالی که استفاده کردم باعث شد باز بشه. اینو دکتر دیگه ای بهم گفت 

دردم به ز طبیبان مدعی، باشدکه از خزانه ی غیبش دوا کند
عزیزم تاپیکاتو خوندم من خودمم پسرم رو به خاطر قصور پزشکی از دست دادم تازه من اروپام! هفته ۸ بارداری ...

دکتر دیگه ای که بار دوم کورتاژم کرد داستانمو گفتم گفتن این نارسایی دهانه رحم کار یه روز دو روز نیست این کم کم داشت باز میشده و دکترت چک نکرده و انداخته تقصیر عفونت اصلا ربطی به عفونت نداشته دهانه رحمت شل بوده بچه سنگین شده یواش یواش بازش کرده . واقعا هم بچم مشکلی نداشت بدنیا اومد هم زنده بود.بیشتر سقط ها در نیمه دوم بخاطر نارسایی دهانه رحم هست. این حرف های اون خانم دکتر بود . 

منم دقیقا تو این سه ماه تو فضای مجازی با کلی آدم حرف زدم. خانمی گفتن دکترش بصورت اورژانسی دوخته بوده و بچش مونده بود حتی به مریضش گفته احتمال داره وقتی میدوزم مشکل پیش بیاد ولی این ریسک و پذیرفته بود. و یه خانمی دیگه ای هم بود که دکترش گفته بود دهانه رحمت باز شده برو بیمارستان بستری شو بچت و بنداز این خانم گوش نکرده بود و بچش درست زایمان زودرس شده بود ولی زنده مونده بود عکسشو برام فرستاد 😍

اخه دکتره تو اینستا دارمش میگفت اونایی که کورتاژ های سنگین شدن احتمال چسبندگی دارن‌ یکی از علامت چسب ...

انشاالله که نداشته باشی کلا کورتاژ اصلا خوب نیست منم یکی هفته تمام درد کشیدم ولی کورتاژ نرفتم خودم سقطش کردم خیلی روزای بدی بود 😭

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭