2777
2789
تو شهر ما پسر ۲۴ ساله دقیقا موقع مناسبشه به پسر ۲۷ و ۸ میگن پیر پسر😂

الان توسن ۲۴  شماره آمادکی دارید؟ کار شغل...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای سی که دیگه پیر مرده 😒😒

آقا 

اقا؟ 

پیر مرد چیه  

زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان  

خب ما فرق میکنه پسرای ما تو سن حداقل 26 سالگی میتونن به یه امادگی نسبی ازدواج برسن  و مثلا شغل ثابت و درامد خوبی داشته باشن   ماشین و پسنداز ازدواج و حداقل اجاره خونه! 

تو سن 24 تازه یا دانشگاهشون تموم شده   یا بعد دانشگاه رفتن سربازی  یا ازمون استخدامی میدن و خلاصه......  

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
ن بابا عالیه ،بگیر ، ک نگیری بزرگ شی ممکن نگیری☺᭄

😅

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

به نظرم خوبه من شوهرم ۲۵ بود اومد خواستگاری بعد بهم خورد ۲۹ سالگی باهم ازدواج کردیم ولی اگه تو همون سن باهم ازدواج میکردیم الان صاحب خونه و ماشین همه چی بودیم 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بنظرم سن کمیه برای ازدواج پسر...

البته بعضی پسرا هستن تواین سن‌هم واقعا پخته ان اگر پخته باشن خوبه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

تو شهر شما اشتباه میکنند دیگه.

پسر۲۴ساله هنوز سنش کمه و به بلوغ عاطفی نرسیده، بنظرم بالای۲۷الی۲۸بد نیست.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
والا از وقتی اومدیم این سایت ،همه سنین پایین ازدواج کردن ،اسم ترشیده میارن ،ادم ناامیدمیشه😂😐

80درصدشون بعدا میفهمن چه اشتباهی کردن 

میبینیم همونایی که تو سن پایین ازدواج کردن،چون وقت کار و تلاش نداشتن تاپیک میزنن که پول ندارم و چه جوری به همسرم بگم 

به نظر من واقعا حرکت قشنگی نیست و اگر یه ادم قبل از ازدواج مستقل بشه این چیزا دیگه نیازی نیست و ادم خودش هست 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩