بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زندگے ڪردن را یاد گرفته ام ... براے یک زندگیِ خوب ، نباید به هیچ چیز و هیچ ڪس وابسته شد ... وابستگے فقط درد دارد ! آدمِ وابسته ، جایگاه و ارزش و شخصیتش یادش مے رود ... آدمِ وابسته ، با دستانِ خودش تحقیر مے شود ... وابسته ڪه باشے ؛ محدود مے شوے ، از قطارِ موفقیت جا مے مانے ... زندگے یعنے بپذیرے بعضے ها شعار نمے دهند و واقعا بخاطرِ خودت مے روند ... بپذیرے بعضے از دست دادن ها به نفعِ توست ... در این دایره ے سرگردان ، "عشق" به ڪارِ آدم نمے آید ... دنبالِ واقعیت ها باش ... گام هایِ موفقیتت را محڪم تر بردار ... حس مے ڪنم ، بعضے نداشتن ها ؛ با ارزش ترین داشته هایِ آدم است ..!!!!
بله سمنان زندگی میکنم اما بچه سمنان نیستم استاد و هموطن گرامی کاری هست هستیم در خدمت شما بزرگوار
بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹