2777
2789
عنوان

درد شدید تخمدان ها تو مراحل ivf تروخداااااااا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 69 پست
آخیییییی چقدر سخته، انشالله خدا کمکش کنه یهو طبیعی باردار شه. من که این بار نشه دیگه پرونده بچه دار ...

نه فکر منفی نکن باردارمیشی ایشالا اولین بارته؟ کجا انجام میدی من خیلی دلم میخواد طبیعی باردارشم 

نه فکر منفی نکن باردارمیشی ایشالا اولین بارته؟ کجا انجام میدی من خیلی دلم میخواد طبیعی باردارشم  ...

والا یه بار رفتم پیش یه دکتری اسمشو نگم بهتره من اصفهانم... تازه 3-4 روز بود دوز اول واکسن کرونارو زده بودم گفت باید ivf شی و عیب نداره ربطی به واکسن نداره و.... من بااون همه دارو که زدم یه تخمک 22 بیشتر نداشتم گفت همین یه دونه رو برو واسه تخمک کشی و آخرشم جنین نشد، اینهمه دارو و عمل و هزینه هیچی. 

رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت احتمال داره بخاطر واکسن بدنت جواب نداده بوده... خلاصه حالا این دکترم دو ماهه داره بدنمو آماده میکنه واسه ivf. ماه قبل دوفاستون و استرادیول خوردم و 15 تا آمپول هپارین زدم الانم که گفتم... ولی هیچوقت انقدر درد نداشتم واسه همین ترسیدم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکر منفی نکن باردارمیشی ایشالا اولین بارته؟ کجا انجام میدی من خیلی دلم میخواد طبیعی باردارشم  ...

منم از خدامه طبیعی بشم تموم شه این همه زجر نکشیم بخدا. باهمین دردی که الان دارم دعات کردم انشالله زودی باردار شی عزیزم راحت شی خدا یه نی نی سالم و قشنگ بهت بده 🙏

ممنون گلم فدات شم مثبت شدی تگم کن اگه امکانش هست اسم دکترتو بگو منم اصفهانم  

والا من حرفی ندارم اسم دکترو بگم ولی بعضیا فکر میکنن تبلیغه... من الان پیش دکتر الهه رفایی میرم تو مرکز نابارویه، تعریفشو زیاد شنیدم خیلی اخلاقش خوبه، اون قبلی رو هر بار میرفتم از مطبش تا خونه گریه میکردم از بس انرژی منفی میداد. 

منم فک کنم اخرم ای وی افه جون یه لولم بسته است یکیشم چسبندگی داره کلا اوضاعم خوب نیست 

عزیزم واسه عکس رنگی نرفتی؟ 

من ذخیرم خیلی پایینه اصلا تو کل خونوادم سابقه نداشته کسی مثل من شه

چرا رفتم تازه رفتم دوماه پیش ذخیرم خوبه

به نظر من پیش این دکتره هم برو من چند تا دکتر عوض کردم همشون ناامیدم کردن اما این واقعا خوب بوده تا حالا. کیسه آبگرم گذاشتم یه کم آروم شدم مرسی گلم که باهام حرف زدی خیلی ترسیده بودم 🌹🌹

به نظر من پیش این دکتره هم برو من چند تا دکتر عوض کردم همشون ناامیدم کردن اما این واقعا خوب بوده تا ...

باشه چشم. خواهش گلم خودتو نترسون ایشالا باردارمیشی  بیشتر دردات پشت سرته اینا چیزی  نیستا قوی باش 

دکترت کیه شما؟ اگه دوس داری بگو 

من پیش ارشدی میرم تو فلسطین الان اومدم شمال اینجا یه دکتر خوب میگن پیش اون رفتم ولی فعلا که نتیحه ای نگرفتم .من تقریبا  نصف دکترارو رفتم حالم از دکتر رفتن بهم میخوره

من پیش ارشدی میرم تو فلسطین الان اومدم شمال اینجا یه دکتر خوب میگن پیش اون رفتم ولی فعلا که نتیحه ای ...

وای آره واقعا درکت میکنم منم چند تا دکتر عوض کرده بودم دیگه بیخیال شده بودم که دوستم این دکترو معرفی کرد بهم... ولی منم این بار آخرمه اگه نشد کلا بیخیالش میشم سلامتیه آدم از هر چیزی واجب تره خدا. اگه بخواد میشه