2777
2789
عنوان

فردا برم دیدنش یا نه

147 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

سه ماهه با یکی قرار ازدواج داریم و من چندین بار باهاشون بد رفتاری کردم و رفتار دیروزم واقعا زشت بود و نشون میداد که بهش علاقه ای ندارم ولی بخاطر پریودی رفتارم بدم بخاطر پریودی بود وگرنه خیلی دوسش دارم.هرکاری کردم باهام اشتی نکرد و به جدیت باهام تموم کرد و گفت که به دوس داشتن من شک داره .فردا میخام برم محل کارش در اومدنی ببینمش و حضوری حرف بزنم .بنظرتون برم؟

برو

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در قبال رفتارایه اون من خیلی تند رفتم و بهش بی محلی کردم قبول میکنم واقعا اشتباه کردم

انقد خودتو ناراحت نکن دختر التماسشو کن دوسش داری اولش عب نداره غرورتو بردلت یبار کنار بذار یا بذار وقتیم آروم شد بازم برو سمتش اگه قبول نکرد بعد یبار و یمدت تنها گذاشتنش بیخیالش بشو موندنی میمونه رفتنیم میره