2777
2789
عنوان

کاره خوبی کردم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دستمزد میدن به مدلا الان با یکی از مدلا حرف زدم گفت باید اول چندجا کارکنی تا معروف شی بعد رزومه ...

اون برا مدلیه ک کارش اینه عزیزم ن اینکه ادم یبار بره برا مدل 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

مدلای کوتاه و شینیون مو و کاشت ناخن و کراتین و.. رو من شنیدم رایگان انجام میدن تازه باید چیزی هم بدین

اما مدل عروس رو فکر کنم باید یه مبلغی بهتون میدادن چون شما هیچ سودی توش نمیبری فقط باید وقتت رو به بطالت بگذرونی برگردی

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
چرا دستمزد میدن به مدلا الان با یکی از مدلا حرف زدم گفت باید اول چندجا کارکنی تا معروف شی بعد رزومه ...

به مدلهایی که شناخته شده باشن بله دستمزد میدن ولی شمایی که اولین دومین بارته نه که نمیدن 

مدلای کوتاه و شینیون مو و کاشت ناخن و کراتین و.. رو من شنیدم رایگان انجام میدن تازه باید چیزی هم بدی ...

دقیقا حالا پشیمون شدم میگم چندجا رایگان برم تا معروف شم رزومه داشته باشم اشکال نداره بهش پی ام بدم بگم دوباره باهام هماهنگ کنه؟

Be e lady
سابقه ندارم میخام مدلینگو از مدل میکاپ شروع کنم

اشتباه کردی گلم هرکسی اولش میخواد مشغول کاری بشه کارآموزی میره بعدش توقع دستمزد داره شما هم چندتا آرایشگاه معروف مدل شو وقتی رزومه پیدا کردی توقع دستمزد هم باید داشته باشی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دقیقا حالا پشیمون شدم میگم چندجا رایگان برم تا معروف شم رزومه داشته باشم اشکال نداره بهش پی ام بدم ب ...

نده بنظرم چون اونا دیگه تورو یادشونه. و صددرصد بهشون برخورده برگشتی نذاشتی میکاپ کنن🤦‍♀️😉😉😉

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
نده بنظرم چون اونا دیگه تورو یادشونه. و صددرصد بهشون برخورده برگشتی نذاشتی میکاپ کنن🤦‍♀️😉😉😉

چن تا سالن دیگم هستن وقتی با این هماهنگ کردم جواب اوناعو ندادم به نظرت الان برم بگم اوکیه؟

Be e lady