2777
2789

سلام خوبید 

کسی هست ازش کلاهبرداری کرده باشن تونسته باشه طرف رو پیدا کنه؟متاسفانه ما اشتباه کردیم واسه خرید ماشین بیعانه دادیم زود اعتماد کردیم پول خیلی زیادی نبود ولی طرف پیام داد حرفای خیلی بدی زده 😡حالا قراره بریم فتا کسی تجربه مشابه داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲تومن پدرم میگه ولش کنید ولی فوش داد پرووو

نه پیگیری کن حتما باید حساب کار دستش بیاد نه باز به کارش ادامه میده میدونی چند تا دو میلیون که از چند نفر دیگه بگیره چی میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

منم یه دفعه به عنوان کار در خانه سرم کلاه گذاشتن البته مبلغش خیلی کم بود ۶۰تومن

ولی از خیلیا کلاهبرداری میکنن 

پرو چند روز بعد داشت با همون پیامک دوباره جیب مردم رو میزد چندتا فحش...بهش دادم

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی