2777
2789

سلام دوستان تاپیک قبل از اول ماجرا رو تعریف کردم 

دیشب با شوهرم بعد 25 روز قهرش حرف زدم ولی خبر نداشتم که به شوهرخواهرم زنگ زده که چرا زنت به زنم پول قرض داده من صلاح دیدم خرجی بهش ندم خواهرم گوشی رو گرفته و باهم بحث و دعوا کردن به خواهرم گفته بابات مرد نیست که نیومده دخترش رو ببره و حق ندارید بیاید خونه من 

بهم گفت نزدیک به سه ساله تا به الان نزاشتم بری خونه پدرمادرت گفتم اونا بیان ببیننت حالا میگم حق ندارن پا بزارن تو این خونه و خانواده ات فقط از پشت پنجره بیان ببیننت. 

گفتم من با این شرایط زندگی نمیکنم گفت تا آخر عمرت باید تو این خونه بمونی من مشکلی باتو ندارم زندگیمو دوست دارم تو تقصیری نداری مشکل من با خانوادته گفتم من تورو نمیخوام نمیخوام عمرم رو با تو سر کنم نمیخوام زندگی کنم تو رو به روح برادرت توافقی از هم جدا بشیم گفت فکرش هم نکن گفتم میرم گفت بدون اجازه من حق نداری بری شکایت میکنم. از طرفی چون طبقه پایین خونه مادرشوهرم هستیم میترسم اثاث و جهیزیه ام رو ول کنم برم چون اعتماد ندارم میزنن خورد و داغونش میکنن. 

هروقت برم باید با جهیزیه ام برم اما قانونی بخوام پیش برم طول میکشه 

من چکار کنم 😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7619805/بیست-روزه-شوهرم-قهر-کرده-میره-خونه-مامانش-و-خرجی-نمیده-چه-کنم?postId=215833534

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...