2777
2789

مخوام بدونم کارشون چجوریه؟ چه محدودیت هایی دارن؟ حقوقشون؟ و اینکه میتونن شما رو چک کنند؟

بدبختی بدبختیییییی

زن نظامی نشییییییییین😭

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

کلا از شغل پلیسی تو هر زمینه متنفرم 

هرکی م‌دیدم

کلا سختیش زیاد بود

آرامشش کم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من عاشق شوهر نظامی ام این تنها ارزومه😔

دیوونه ای؟

سالی ۴ روز میبینمش 

سه ماهی ی روز میاد ۵ ساعت میمونه

البته نظامب داریم تا نظامی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
نه ما نظامی تو شهرمون هست خودش هم ساکن همون شهره

خوبه اینجوری

پلیس فتا که کارش معلومه عزیزم اصلا رسته سختی نداره کارمندیه دیگه من شوهرم اطلاعاته یکم سخت هست ولی ب ...

از نظر درامدی چی؟

کارمندی یعنی ساعت کاریشون از صبح تا ظهره؟ اینکه میگن محدودیت داره چجوریه؟☹

از نظر درامدی چی؟ کارمندی یعنی ساعت کاریشون از صبح تا ظهره؟ اینکه میگن محدودیت داره چجوریه؟☹

آره میدونم که فتا سرو سامان داره چون ماموریت نداره حقوق هم مثل بقیه کارمندا میگیرن دیگه اینکه میگن محدودیت کلا روی همه پلیسا هست نکه فقط فتا باشه ولی من توی این ۴سال هیچ محدودیتی ندیدم تازه از مجردیم هم آزادترم حتی توی پوشش دیگه چادرهم نمیذارم اینم که میگن نظامیا دکمه آخر لاباسم میبندن الکیه شاید توی سپاه اینطور باشه فقط والا شوهرمن فرق بین تیشرتو رکابیش فثط ۵ سانته😄

عزیزم پلیس کلانتری هم باشن بخوان میتونن چک کنن😄مثلا شماره ناشناس زنگ بزنه سریع جدو آبادشو در میارن ...

منظورم اینه تو فضای مجازی چی میتونن چک کنند؟ هک و این چیزا؟😂 احساس میکنم امنیت ندارم

پلیس فتا که کارش معلومه عزیزم اصلا رسته سختی نداره کارمندیه دیگه من شوهرم اطلاعاته یکم سخت هست ولی ب ...

کلا فتا چند بخش و قسمت داره؟شما میدونید؟ 

بعد اگه رشته‌شون کامپیوتر باشه میرن چه قسمتی؟ با چی باید سروکله بزنن؟؟