2777
2789
عنوان

وقتی که تصمیم گرفتم خودکشی کنم😪

928 بازدید | 54 پست

چند سال پیش یک موضوعی رو در مورد شوهرم متوجه شده بودم که خیلی مهم بود و همسرم ازم پنهون کرده بود حتی بارها جون من رو قسم خورده بود که اون موضوع اتفاق نیوفتاده خلاصه تا اینکه از یکی شنیدم این موضوع اتفاق افتاده و شوهرم بهم این همه مدت دروغ گفته حالم به شدت بد شد تمام لباس هام رو جمع کردم گذاشتم تو چمدونم و میخواستم برم خونه مامانم برای طلاق اقدام کنم ولی نمیدونم چرا یهو فکر خودکشی زد به سرم رفتم سراغ قرص ها🙁🙁🙁🙁🙁🙁

بسته قرص اول رو که برداشتم پرانول بود همون که ضربان قلب رو میاره پایین با خودم گفتم وای نه اگه یک بسته بخورم ممکنه قلبم یهو ایست کنه😑😶 گذاشتمش کنار رفتم سراغ بسته قرص آس آ ولی باز با خودم وای نکنه خدایی نکرده برای قلبم خوب نباشه خونم خیلی رقیق بشه🤧🤧اینم گذاشتم کنار رفتم سراغ کدئین باز با خودم گفتم اوه اوه نه ممکنه خیلی خطرناک باشه خلاصه همه ی قرص های تو خونه رو یکی یکی نگاه کردم میخواستم باز کنم بخورم ولی ترسیدم😂😂😂😂😂😂

و در آخر قرص ها رو انداختم تو یخچال  توبه کردم و از خدا طلب بخشش کردم یک لیوان آب خوردم با خودم گفتم حیف تو نیست برای چی برای کی میخوای با جونت بازی کنی چی مهم تر از خودت و سلامتیت تو خودت رو بکشی آقا چند وقت دیگه میره زن میگیره این تویی که بدبخت میشی و در ادامه فقط خودمو آماده کردم برای یک دعوای اساسی با شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی بچه ها قصد ترسوندن نداشتم واقعا میخواستم بمیرم ولی فهمیدم خیلی خیلی خیلی جون دوستم😁

ببخشید طولانی شد دوستان❤

و سخن آخر هیچی مهم تر از خودتون و سلامتیتون نیست انشاالله همیشه صحیح و سلامت باشین🌹😍❤

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقیقا  چی مهم تر از خود ادم ؟

واقعا هیچی مهم تر از خودم آدم نیست هیچ چیزی ارزشش بیشتر نیست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم یه روزی یه بسته قرص خطرناک برداشتم وقتی همشو خوردم تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم هرچند دیر شده بود ...

خدا رو شکر که الان حالت خوبه خدا بهت رحم کرده

منم یبار دوتا قرص خوردم ولی دوتا قرص رو خالی کردم ریختم دور بردنم دکتر با جلد قرصا منم نمیشد بگم الکی گفتم دیگه شمردن جلداشو ۱۷تا قرص نوشتن و شستشو معده و ... افتادم ب گوه خووردن

حداقل یه کدئین میخوردی😂😂😂😂😂😂😂

آره یادم رفت ولی یک پرانول خوردم😁

خب چیکار کردی بعد ک پشیمون شدی

یه پتو آوردم کشیدم روم چند دقیقه خوابیدم یه لحظه ترسیدم هر لحظه منتظر بودم یه نفر از در بیاد تو جونم رو بگیره رفتم به مامانم گفتم من اینکارو کردم 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎

من وارفارین دوتا بیشتر از حد معمول خوردم سر بی زبونی شوهرم و پرویی برادرشوهر و اذیتای بچه ام وقتی همسرم فهمید زنگید به خانوادم و اورژانس بردنم بیمارستان سوراخم کردن بعدم معلوم شد یکم خونم رقیق شده شانس آوردم البته بگم مشکلاتم زیاد بود و ۱ سال نشده بود زایمان کرده بودم و مشکلات دیگه ولی بعدا پشیمون شدم واقعا ارزششو نداره آدم خودکشی کنه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
منم میترسم خودکشی کنم بمیرم😁

همین ترس خوبه تا خدا بهمون عمر داده باید زندگی کنیم😁👌