2777
2789
عنوان

فتال پل دیده شده اما قلب نه😔

1046 بازدید | 12 پست

سلام

من آخرین پریودم پنجم مهر بوده دوشنبه رفتم سونوگرافی شکمی گفتن فتال پل دیده شده اما قلب رو ندیدن قرار مجدد ششم آذر برم خیلی نگرانم امکان داره قلب تشکیل نشه؟؟؟

فتال پل همون ساک بارداریه؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

امیدوارم ششم صدای تاپ تاپ قلبشو بشنوی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم فتال پل همون چیزی هستش که تبدیل به جنین میشه

خب وقتی دیده شد حتما جای امیدی هست

من تا جایی که میدونم فتال پل همون قلب جنینه 

اگه اون دیده شده یعنی قلب تشکیل. شده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
انتظار کشیدن خیلی برام سخته یکبار تو همین مرحله سقط داشتم خیلی میترسم

استرس نگیر،، تشکیل میشه چیزگرم نخور،،تحرکتم کم باشه فعلا

سلام خانمی . منم الان مشکل شمارو دارم. قلب نی نی هات کی تشکیل شد و هم اینکه سه قلو بودنشون رو سونو اول بهت گفتن یا بعدا معلوم شد. ممنون میشم جوابمو بدی از نگرانی در بیام.

سلام خانمی . منم الان مشکل شمارو دارم. قلب نی نی هات کی تشکیل شد و هم اینکه سه قلو بودنشون رو سونو ا ...

ببخشید من خیلی دیر به دیر میام

بله تشکیل شد

و تو جلسه اول گفت

چون من سه تا کیسه و سه تا جفت جدا داشتم