2777
2789

صب میخوام برم عکاسی برای تولد همسرم

گفنم شاید اگ یه همراهی باهامون باشه بهتر باشه

ب همسرم گفتم زنگ بزنه به دختر خواهرش بگه باهامون بیاد مثلا اگه وسبله ای قرار بود نگه داره یا کمکی بده و این چیزا

رفته بش زنگ زده گفته فلانی صب با ما میای؟؟تو عکس گرفتی قبلا ژست بلدی بیا به ما یاد بده😓🤦🏻‍♀️

انقد قاطی کزدم چرا باید همچین حرفی بزنی

گفتم زنگ بزن کنسلش کن اصلا نمیخام کسی بیاد

وا! خیلیم ناراحتی نداره اصلا مهم نیس

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

واا🤧ازدست این شوهرا😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑ی چی گفتع حالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنظرتون حق دارم عصبی بشم یا نه الکی حساسم

ارع منم بودم عصبی میشدم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
بنظرتون حق دارم عصبی بشم یا نه الکی حساسم

خیلی الکی حساسی

هزار نفر الکی به من گفتن تو خوب ژست میگیری بیا به ماهم بگو، چون فقط خواستن باهم باشیم

یه تعارفه!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

میخوای من همراهت بیام؟ 😂😂😂❤

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

حالا یه عکس میخواستید بگیرید چرا انقد بزرگش کردید 

همراه!!!! مگه زایمان میخواستین انجام بدین 

حالا هم طوری نشده  بگین  عکاسی بخاطر کرونا همراه نمیپذیره

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️